Datum plaatsing: 02-08-2008 17:55:00

ADO Den Haag verslaat Bristol Rovers

Tijdens de in het trainingskamp gespeelde wedstrijd tussen Bristol Rovers en ADO Den Haag is de wedstrijd geeindigd in een 2-3 stand voor Den Haag.

Doelpuntenmaker voor Den Haag was o.a. Knopper, die in de 11e minuut de bezoekers op een 0-1 voorsprong zette, welke stand het team van Wetzel tot de rust wist te handhaven. Na de rust scoorde Knopper de 0-2.

In de 61e minuut  werd het 1-2 door een doelpunt van Lambers van Bristel Rovers. Door een fraaie ingeschoten strafschop door Van der Haar werd de stand 1-3. De  wedstrijd werd afgesloten met een doelpunt door Hinton van de thuisploeg  en zo werd de eindstand 2-3.

Bijzonderheden:

Aantal aanwezigen 1896, waaronder 20 Hagenezen.

In de eerste helft speelde Taborski als proefspeler mee.

Opstelling team ADO Den Haag 1e helft: Zwinkels, Knakal, Horváth, Rankovic, Bosschaart, Cornelisse, Knopper, Resodihardjo, Soltani, Taborski, Meric

Na de rust  werd Zwinkels vervangen door de op proef zijnde keeper uit IJsland, Arason.

In de 63e minuut wisselde Wetzel diverse spelers en zo kwamen o.a. Lex Immers, Hans van de Haar, Ekrem Kahya, Wesley Verhoek en Robin Faber het veld in.

Aleksander Rankovic en Karim Soltani speelden de hele wedstrijd mee.

Milic voetbalde nog niet mee, zijn papieren zijn nog niet getekend, maar men verwacht dat dit gauw gaat gebeuren.

Dinsdag 5 augustus wordt de tweede en laatste  oefenwedstrijd in Engeland gespeeld tegen Swansea.