Datum plaatsing: 19-07-2008 19:40:00

Wederom gelijkspel in oefenwedstrijd

ADO Den Haag heeft wederom nipt gelijk gespeeld, ditmaal tegen FC Dordrecht.

In de derde minuut raakte Janmaat geblesseerd en werd vervangen door Robin Faber. In de eerste helft was er maar één echte doelkans voor Den Haag in de 7e minuut. In de 9e minuut kwam Dordrecht op voorsprong en in de 31e minuut dacht iedereen dat de stand al  0-2 was, maar het doelpunt werd tot ieders opluchting van de ADO DH-aanhang afgekeurd wegens buitenspel. Vlak voor rust wist Robert Swinkels een penalty te stoppen.

In de tweede helft kwam de op proef zijnde Alex Pangalis in het veld. Maar veel kansen kreeg ADO Den Haag niet. Pas in de 86e minuut  werd de stand gelijk door een doelpunt van Leroy Resodihardjo van ADO Den Haag.

De volgende oefenwedstrijd wordt aanstaande vrijdag om 19.00 uur wederom op het terrein van Laakkwartier gespeeld. Dit keer is RBC Roosendaal de tegenstander.

Oefenwedstrijd ADO Den Haag FC Dordrecht 19-07-2008  eindstand 1-1

Assistent trainer van Dordrecht en oudspeler van Den Haag, Harry van der Laan , praat even bij met dr. Ed Beefting, al jaren clubarts bij ADO Den Haag

Janmaat kon deze wedstrijd nog geen vier minuten meespelen, hij moest daarna wegens een blessure vervangen worden