Datum plaatsing: 08-01-2008 21:45:00

Oefenwedstrijd ADO Den Haag - Katwijk 0 - 0

Zo'n 500 supporters trotseerden de kou en de wind in het Zuiderpark om de geel groenen tegen VV Katwijk te zien spelen. Helaas kregen de thuisblijvers gelijk. Raymond Victoria schoof op naar het middenveld en Texeira en Kum speelden centraal achterin.  Na een troosteloze eerste helft, was de tweede helft iets beter, maar fraai was het allemaal niet. Raymond Riedewald scoorde een minuut nadat hij in het veld kwam nog bijna uit een corner. Ook Texeira was nog dichtbij en een voorzet van Verhoek kwam net niet voor de voeten van Hoogendorp.

En dat betekende dus een bloedeloze 0-0. Vrijdag tegen Helmond Sport moet het beter !

Voor de wedstrijd begon werd er een minuut stilte gehouden ivm het overlijden van Karel Jansen sr.

Bosschaart was in een onzachte aanraking gekomen met de reservebank en de wond werd meteen door de arts gehecht, zodat hij even later het spel kon hervatten.