Datum plaatsing: 10-10-2007 18:10:00

ADO Dames gelijk tegen B1-junioren Wilhelmus

De ADO Den Haag vrouwen hebben op dinsdagavond 9 oktober met 2-2 gelijkgespeeld tegen de B1- junioren van Wilhelmus uit Den Haag. De wedstrijd werd gespeeld op het Westvliet Sportpark bij Wilhelmus. Bij de rust was de stand nog 2-0 in het voordeel van Wilhelmus. Binnen vier minuten waren de junioren tweemaal succesvol (29. en 33. minuut) Trainer/coach Sarina Wiegman bracht na de rust Esther Scheenaard en de drie internationals Karin Legemate, Jeanine van Dalen en Rianne Schorel in het veld.
Een dominerend ADO Den Haag wist daarna door doelpunten van Rianne Schorel die de bal van buiten het strafschopgebied ineens op de slof nam en in de laatste minuut Shirley Nederpel die een voorzet van Esther Scheenaard knap afrondde de stand gelijk te maken
Jody Poldervaart viel in de tweede helft uit met een pijnlijke linker enkel. In de het Haagse doel stond Cindy van Maris, de derde keepster van Ter Leede. Beide eerste keepers ontbraken: Barbara Lorsheijd (verplichtingen Oranje onder 17) en Mirjam Vermeulen (eerder geboekte vakantie). Eveneens ontbraken Dyanne Bito & Nangila van Eyck (beiden licht geblesseerd) en Sheila van den Bulk kreeg rust.