17 TOP 35 10 2 23 32

Datum plaatsing: 06-09-2007 22:10:00

ADO Dames winnen ook tweede wedstrijd

De dames van ADO Den Haag hebben een goed vervolg geven aan de mooie competitiestart tegen Willem II.

De dames konden na 90 minuten met een terechte 1-2 overwinning in Heerenveen van het veld stappen. Voor rust kwam ADO Den Haag al op een 0-2 voorsprong.  Met een prachtig afstandsschot opende Rianne Schorel al in de 5de minuut de score en nog geen kwartier later  maakte Jill Wilmot er 0-2 van.

De tweede helft stond ADO Den Haag welliswaar onder druk, hetgeen in de de 1-2 resulteerde, maar door goed verdedigen kreeg SC Heerenveen geen echte kansen meer.  Nangila van Eyk wist via enkele snelle counters nog gevaarlijk te worden maar de doelpunten bleven uit.

Door deze overwining staan de dames van ADO Den Haag op de eerste plaats in de KNVB Eredivisie dames!