Datum plaatsing: 08-04-2007 00:35:00

ADO Den Haag hoopt nog

ADO Den Haag heeft zaterdagavond in de uitwedstrijd bij SC Heerenveen met 1-1 gelijk gespeeld. Bijna de gehele eerste helft had de thuisploeg het voor het zeggen en kreeg de meeste kansen. Pas in de 24ste minuut wist de topscorer van Heerenveen de 1-0 achter de overigens goed keepende Sergio Sanchez te tikken. Schoenmaker wisselde daarop in de 37ste minuut de tegenvallende Schwiebbe voor Rankovic. Hierdoor kwamen er meer aanval in de ploeg waardoor Kolk in de 42ste minuut de gelijkmaker kon inkoppen.

De tweede helft was gelijk aan de eerste helft waarin Heerenveen de betere partij was maar niet tot scoren kwam. Een bal van Heerenveen kwam op de de lijn en iedereen dacht dat die achter de lijn was geweest maar scheidsrechter Bossen zag het goed en kende de Friezen geen doelpunt toe. Aan het eind van de wedstrijd hadden zowel Verhoek als Mols nog een kans maar ook nu zat het geluk Den Haag niet mee.

Één punt is meer dan verwacht en geeft de Haagse aanhang toch nog een heel klein sprankje hoop.