20 JUT 37 5 10 22 25

Datum plaatsing: 12-10-2023 16:05:00

Foto's: oefenduel tegen SK Beveren valt in het water

ADO Den Haag speelde donderdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen SK Beveren.

Tijdens de zomerstop dit jaar oefende ADO op 22 juli ook tegen de Belgische club. De wedstrijd eindigde toen in 2-1 voor de tegenstander. Het Haagse doelpunt kwam op naam van Malik Sellouki.

Vanmiddag zou de wedstrijd over 4 x 30 minuten gespeeld worden. De weersomstandigheden waren minder, er viel flink wat regen. ADO hield de supporters via X (twitter) op de hoogte van de wedstrijddetails.

Na de eerste dertig minuten was er een kleine pauze, waarna Kaj van Houwelingen in het veld kwam voor Finn de Bruin.
Twee minuten later werd het 0-1 voor de tegenstander doordat Geusens uit een vrije trap,  die net voor de 16 meter werd genomen, scoorde.

De wedstrijd werd  vanwege onweer in de 56e minuut tijdelijk gestaakt. Om kwart voor drie zou gekeken worden of het veld na de hoosbuien nog bespeelbaar was. Dat bleek niet het geval te zijn en dus werd er even later besloten om de wedstrijd definitief te staken.

Opstelling ADO Den Haag: Tim Coremans, Gennaro Nigro, Gylermo Siereveld, Daryl Werker, Amir Absalem, Galvin Gustina, Finn de Bruin (31. Kay van Houwelingen), Sacha Komljenovic, Robijn Esajas, Malik Sellouki, Joel Ideho