20 JUT 37 5 10 22 25

Datum plaatsing: 20-08-2023 12:49:00

Vrouwenvoetbal: Nipt verlies oefenduel ADO bij KAA Gent

ADO Den Haag speelde zaterdag in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd uit bij KAA Gent.

Hoewel de ADO Vrouwen een aantal goede kansen creëerden om op voorsprong te komen, waren het de Belgische vrouwen die scoorden. Voor de rust bereikt werd was het al 2-0 voor Gent.

Ook na de rust waren er een mogelijkheden voor ADO om de aansluitingstreffer te maken, maar tot een doelpunt kwam het pas zes minuten voor tijd. Manon van Raay maakte  op aangeven van Kayra Nelemans de tegentreffer: 2-1.
Dat werd ook de eindstand van die wedstrijd.

Dinsdag spelen de ADO Den Haag vrouwen een oefenwedstrijd op Varkenoord tegen de Feyenoord Vrouwen. Die wedstrijd begint om 19.30u