volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 AJA 3 3 0 0 9
2 HEE 3 3 0 0 9
3 FEY 3 2 1 0 7
4 TWE 3 2 1 0 7
5 PSV 3 2 1 0 7
6 VIT 3 2 0 1 6
7 UTR 2 1 1 0 4
8 ZWO 3 1 1 1 4
9 WII 3 1 1 1 4
10 VVV 3 1 1 1 4
11 HER 3 1 1 1 4
12 GRO 3 1 0 2 3
13 AZA 2 0 2 0 2
14 EMM 3 0 1 2 1
15 FOR 3 0 1 2 1
16 ADO 3 0 0 3 0
17 RKC 3 0 0 3 0
18 SPA 3 0 0 3 0
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
ADO Den Haag

Datum plaatsing: 04-09-2020 13:16:00

Procedure bezoek thuiswedstrijden in het Cars Jeans Stadion


ADO Den Haag wil, conform de maatregelen tegen het corona virus, haar supporters zo optimaal mogelijk in de gelegenheid stellen om thuiswedstrijden in de competitie bij te wonen.


 
Hierbij worden net zoals bij de thuiswedstrijden van de oefenduels afgelopen periode de seizoenkaarthouders in de gelegenheid gesteld om een keuze te maken welke wedstrijd men wil bezoeken. 
 
Van maandag 7 september 12.00 uur tot vrijdag 11 september 12.00 uur kunnen de seizoenkaarthouders  voor één van de eerste twee competitiewedstrijden, tegen respectievelijk FC Groningen (zondag 20 september, 12.15 uur) en Vitesse (zondag 18 oktober, 14.30 uur) een keuze maken. 
 
 
 
 
Seizoenkaarthouders mogelijk naar beide thuiswedstrijden
Indien er na vrijdag 11 september nog kaarten beschikbaar zijn voor één van de twee thuiswedstrijden, krijg je als seizoenkaarthouder op maandag 14 september vanaf 12.00 uur alsnog de kans om ook een kaart te bestellen voor de wedstrijd waarvoor je (in eerste instantie) niet had gekozen. Het verzilveren van deze toegangskaart is tot woensdag 16 september 12.00 uur mogelijk..
 
 
Losse kaartverkoop voor clubkaarthouders
Nadat al de seizoenkaarthouders de kans hebben gehad om toegangskaarten te verzilveren, zal de club (indien nog beschikbaar) vanaf donderdag 17 september 9.00 uur ook de clubkaarthouders in de gelegenheid stellen om losse kaarten te kopen voor de wedstrijd tegen FC Groningen. ADO Den Haag zal later informatie verstrekken over (mogelijke) losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse. ADO doet er alles aan om om elke beschikbare stoel zo optimaal mogelijk te benutten .
 
Nog even samengevat:
Het principe is : vol is vol. Stel dat we voor ADO Den Haag - Vitesse de maximale capaciteit hebben bereikt, dan kun je enkel nog kaarten bestellen voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Wees er dus snel bij en kijk op voorhand alvast hoe je kan inloggen op je ‘Mijn ADO Den Haag’-omgeving.
 
 
Verzilver jouw e-ticket
Let op: met alleen je fysieke Seizoenkaart, die voor de eerste thuiswedstrijd bij (Full) Support Seizoenkaarthouders op de mat zal vallen, heb je dus geen toegang tot de thuiswedstrijden. Volg onderstaande stappen en verzilver jouw e-ticket.
 
1. Log in op je persoonlijke 'Mijn ADO Den Haag'-omgeving op de officiele website van ADO Den Haag
2. Kies de wedstrijd van jouw voorkeur.
3. Kies een stoel op jouw tribune. Lees hieronder de voorwaarden.
4. Gelukt? Je ontvangt een e-mail met jouw e-ticket voor de wedstrijd.
5. Belangrijk: print jouw e-ticket uit en neem deze mee naar de wedstrijd.
 
 
Seizoenkaarthouders uit één huishouden
Eén huishouden: op verschillende tribunes zijn er twee, drie of soms vier stoelen naast elkaar beschikbaar. Seizoenkaarthouders uit één huishouden hebben de mogelijkheid om naast elkaar te zitten. ADO Den Haag zal hier toezicht op houden, maar wijst tevens op de eigen verantwoordelijkheid bij het maken van een keuze. Indien er een onjuiste stoel wordt geselecteerd, dan krijg je mogelijk een andere stoel toegewezen.
 
Jeugd van 14 tot en met 17 jaar: deze groep vormt een uitzondering, wat bijdraagt aan een zo optimaal mogelijke bezetting. ADO Den Haag heeft het uitvak (vak X) ingericht voor jeugd, die onderling geen afstand hoeft te houden. Dankzij deze maatregel kunnen de jongere Seizoenkaarthouders alle thuiswedstrijden bijwonen. Op dit vak zal vanaf donderdag 17 september ook losse kaartverkoop plaatsvinden, zodat we hier een vol vak kunnen realiseren.
 
 
Stoelkeuze per tribune:
Seizoenkaart op vak D, E, F, G, H of J: kies een stoel op de Aad Mansveldtribune of vak V.
Seizoenkaart op vak K, L, M, N, O, P, Q, R of S: kies een stoel op de Haaglandentribune.
Seizoenkaart op vak T, U, V of W: kies een stoel op vak W.
Seizoenkaart op vak A of C: kies gewoon voor een stoel op vak A of C. De vakken T en U zullen als uitwijkmogelijkheid dienen. 
 
 
Familiepakket:
seizoenkaarthouders met een familiepakket hebben maar één relatienummer voor het gehele gezin. Gebruik dit nummer om één stoel op vak W te kiezen. Wij verzoeken je om daarna een mail te sturen naar ticketing@adodenhaag.nl en aan te geven met welke gezinsleden jij de wedstrijd wil bijwonen.