Datum plaatsing: 15-04-2019 21:40:00

Reservecompetitie: Foto's: ADO Den Haag ten onder tegen NEC

Maandagavond speelden de beloften van ADO Den Haag tegen de beloften van NEC in het Cars Jeans Stadion. De wedstrijd eindigde in 1-4 winst voor de club uit Nijmegen.

De wedstrijd was nog geen 3 minuten oud toen NEC al op voorsprong kwam door een doelpunt van aanvoerder Steven Smulder. Ruim een kwartier later wist NEC op 0-2 voorsprong te komen door Lance Duijvestijn, op aangeven an Anass Achabahr.

ADO deed niet veel terug, de grootste kans was voor Thijmen Goppel, maar de bal kwam naast het doel van doelman Schuurman terecht.

Na de rust bracht ADO Den Haag trainer Virgilio Teixeira een dubbele wissel in het veld. Hidde van den Ende kwam in het veld voor Dehninio Muringen en Sam van Huffel voor Mats van Kins.
Het mocht niet baten, want in de 54e minuut kon ADO Den Haag keeper Indy Groothuizen voor de derde keer kon vissen.
 Kllian van Mil wist in de 61e minuut nog een beetje de eer te redden: 3-1.
Op slag van het Haags kwartiertje werd het ook nog 1-4 voor NEC door Smulder die zijn tweede doelpunt van de wedstrijd maakte.

ADO Den Haag heeft de laatste 4 wedstrijden niet weten te winnen en is nu met 8 punten uit 7 wedstrijden terug te vinden op de 7e plek van de kampioensgroep.

Opstelling ADO Den Haag: Indy Groothuizen, Robin Polley (46. Hidde van den Ende), Dehninio Muringen, Jamai Amofa, Nadar Achahbar (72. Tyrone Owusu), Maarten Rieder, Thijmen Goppel, Kyle Ebecilio, Killian van Mil, Mats van Kins (Sam van Huffel), Yahya Boussakou