Datum plaatsing: 08-04-2019 22:24:00

Reservecompetitie: ADO Den Haag verliest van Fortuna Sittard

De beloften van ADO Den Haag verloren maandagavond in eigen huis van de beloften van Fortuna Sittard met 0-1.

De weinig boeiende eerste helft waarin Fortuna een aantal kansjes tegenover 1 kans van ADO Den Haag wist te creeren, eindigde doelpuntloos.

In de rust bleef Hidde van den Ende in de kleedkamer achter, voor hem kwam John Aidan Reynolds in het veld.
Ook Fortuna Sittard wisselde snel, keeper Özer werd er in de 58e minuut uitgehaald voor Tijn Becker.
Twee minuten later wist Dianessy de Limburgse club op voorsprong te zetten: 0-1.
ADO Den Haag spelers Mats van Kins en invaller Chovanie Amatkarijo kregen daarop wat kansjes, maar die werden net niet goed genoeg benut.  In de blessuretijd dacht Amatkarijo de gelijkmaker te maken, maar het doelpunt was buitenspel.

Geen punten dus voor de ploeg van Virgilio Teixeira, dat nu met 8 punten uit 6 wedstrijden op de zesde plaats staat in de kampioensgroep van de reservecompetitie.

Volgende week maandagavond speelt ADO Den Haag 2 wederom thuis, dan is NEC2 de tegenstander.

Opstelling ADO Den Haag: Mike Havekotte, Robin Polley, Hidde van den Ende (46. John Aidan Reynolds), Jamal Amofa, Nadir Achahbar, Kyle Ebecilio, Thijmen Goppel,  Maarten Rieder, Killian van Mil, Mats van Kins (67. Sam van Huffel),  Yahya Boussakou (67. Chovanie Amatkarijo).