het vaderland

Datum plaatsing: 12-11-1923 17:32:00

ADO en Zandvoort in balans 2-2

De eerste aanvallen zijn voor de thuisclub. Na tien minuten gelukt het Zandvoort, doordat eenige A.D.O. verdedigers elkaar in de weg loopen, via Houtkamp de leiding te nemen.

A.D.O.  Laat nu de moed niet zakken, doch de Zandvoortse doelmank rijgt slecht eenige schoten te verwerken. Zo nu en dan doet Zandvoort echter gevaarlijke aanvallen Nadat Wim Tap uit een voorzet van rechts tegen de paal heeft geschoten, we deze speler uit een goed aan geven van G. Tap onhoudbaar tegen te scoren, kort hierop is het rust (1-1)

Na de hervattingwordt er veel forscher en op het laatst te forsch gespeeld, waar tegen de scheidsrechter niet voldoende op trad.

Nadat A.D.O. weer wat sterker is geweest, doch het niet verder weet te brengen dan een 5-tal hoekschoppen, neemt Zandvoort weer eens de overhand em na 20 minuten vergroot Zandvoort de leiding als de bal hard in het uiterste hoekje wordt geplaatst.

Even is A.D.O.  ontmoedigd, maar het laatste kwartier is Zandvoort bijna geregeld ingesloten. Acht minuten voor tijd mist A.D.O.  een strafschop, doch even voor tijd weet Philipsen een tweede strafschop e benutten, waar na het einde komt. (2-2)