Datum plaatsing: 11-12-2018 22:34:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag wint van Achilles'29

ADO Den Haag Vrouwen heeft dinsdagavond in het Cars Jeans Stadion met 6-0 gewonnen van de vrouwen van Achilles'29.

De Haagse Vrouwen moesten deze wedstrijd winnen om zich voor de play-offs voor de titel  te plaatsen.

ADO kwam al snel op voorsprong. In de 11e minuut tikte Pia Rijsdijk de bal op aangeven van Victoria Pelova in het doel. Net voor rust scoorde Pelova zelf, na een voorzet van Ziemer: 2-0.

Net na de rust werd het door  een terugspeelbal 3-0 voor de Haagse formatie. Het vierde doelpunt kwam op naam van Romy Speelman die uit een vrije trap scoorde. Enkele minuten later scoorde Tieleman, en net voor het Haags kwartiertje kwam de eindstand al op het scorebord. Ziemer maakte haar tweede doelpunt in deze wedstrijd.

ADO Den Haag Vrouwen staat nu met 22 punten uit 12 wedstrijden en een doelsaldo van +17 op de derde plek in de Eredivisie Vrouwen.