volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 AJA 25 18 2 5 56
2 AZA 25 18 2 5 56
3 FEY 25 14 8 3 50
4 PSV 26 14 7 5 49
5 WII 26 13 5 8 44
6 UTR 25 12 5 8 41
7 VIT 26 12 5 9 41
8 HER 26 10 6 10 36
9 GRO 26 10 5 11 35
10 HEE 26 8 9 9 33
11 SPA 26 9 6 11 33
12 EMM 26 9 5 12 32
13 VVV 26 8 4 14 28
14 TWE 26 7 6 13 27
15 ZWO 26 7 5 14 26
16 FOR 26 6 8 12 26
17 ADO 26 4 7 15 19
18 RKC 26 4 3 19 15
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 03-08-2018 23:07:00

Verslag en foto's: ADO verliest in laatste oefenduel van Aris Thessaloniki


ADO Den Haag speelde vrijdagavond de laatste oefenwedstijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. ADO Den Haag verloor de wedstrijd in eigen huis met 0-2.


Trainer Fons Groenendijk kon deze wedstrijd niet beschikken over Yuning Zhang die opgenomen is in het Chinese Elftal tot 23 dat de komende maand deelneemt aan de Asian Games in Jakarta. De oefenmeester kon wel beschikken over Aaron Meijers, die afgelopen weken herstelde van een blessure. Ook de pas teruggekeerde Dion Malone zou speelminuten maken.
 
 
Vorige week werd er ook een oefenwedstrijd tegen een Grieks team gespeeld, toen was Pathinaikos de tegenstander. ADO Den Haag wist die wedstrijd met 3-1 te winnen.
 
Hoe anders was de wedstrijd vanavond. De eerste helft was nog wel redelijk spannend. Beide ploegen kregen kansen over en weer. Voor ADO Den Haag waren er kansen voor El Khayati, Immers en Kanon. Maar tot een doelpunt kwam het niet. Aaron Meijers leek na 30 minuten gewisseld te worden omdat hij nog niet helemaal wedstrijdfit was na zijn blessure, maar trainer Groenendijk na afloop  aan dat hij gewisseld werd omdat hij wederom geblesseerd was.
Aan het eind van de eerste helft kwamm het net als in de wedstrijd vorige week tegen Pathinaikos tot een opstootje tussen de spelers. Of het aan de tropische temperatuur lag, weten we niet, maar een paar minuten later was er wederom een verhit opstootje op het veld. Er was een overtreding begaan op Aris speler Delizisis waarna Lex Immers en Georgios Valerianos het met elkaar aan de stok kregen wat Immers een gele kaart opleverde. Dit keer kwamen de technische staf en bankzitters van beide ploegen zich ermee bemoeien  en liepen de gemoederen hoog op, wat scheidsrechter Bax noodzaakte de wedstrijd tijdelijk te staken. De  Haagse spelers besloten richting kleedkamer te gaan. Om de gemoederen wat te laten bedaren werd de wedstrijd een paar minuten stil gelegd.
 
Nadat de spelers teruggekomen waren werd de laatste vijf minuten van de eerste helft een tandje lager gespeeld, waardoor een speler van Aris de Haagse verdediging wist te omzeilen en een enorme kans had zijn ploeg op voorsprong te brengen. De bal raakte echter buitenkant paal van het doel van Indy Groothuizen. Daarna floot scheidsrecher Bax voor rust, waarna de geel/groene formatie opgelucht en nu terecht de kleedkamers kon opzoeken.
 
 
In de tweede helft bracht de trainer van Aris, Francisco Paco Lorenzo geleidelijk een groot aantal wissels in het veld.
Fons Groenendijk wachtte nog even met wisselen, maar nadat Nicolas Diquiny zijn ploeg via onderkant lat op voorsprong bracht kwamen er vier wissels voor ADO in het veld. Voor Lorenzen, Becker, Falkenburg en Polley kwamen Goossens, Hooi, Goppel en Malone in het veld.  
Het hielp niet veel, want de tegenstander wist in de 72e minuut de 0-2 op het scorebord te zetten, waar er ook nog makkelijk een hogere score voor de Grieken had kunnen staan. 
 
Kortom er is nog wel wat werk aan de winkel voor de Haagse formatie. Volgende week zondag, 12 augustus, speelt ADO Den Haag de eerste competitiewedstrijd tegen  promovendus FC Emmen. 
Maar eerst is er nog aanstaande zondag de open dag!
 
 
 
Opstelling ADO Den Haag: Indy Groothuizen, Robin Polley (68. Dion Malone), Tom Beugelsdijk, Wilfried Kanon, Aaron Meijers (30. Bas Kuipers), Danny Bakker, Lex Immers, Nasser El Khaya Sheraldo Becker (68. Thijmen Goppel), Erik Falkenburg (68. John Goossens), Melvyn Lorenzen (68. Elson Hooi).
 

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Mascotte Storky

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Danny Bakker, Aaron Meijers

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Wilfried Kanon, Thomas Nazlidis

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki,Melvyn Lorenzen

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Lex Immers, Thomas Nazlidis

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Danny Bakker, Nicolas Colazo

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Indy Groothuizen

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Lex Immers, Christiaan Bax scheidsrechter

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Wilfried Kanon,Nicolas Diguiny

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Indy Groothuizen

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Erik Falkenburg,Georgios Valerianos

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Robin Polley

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Sheraldo Becker

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Thijmen Goppel

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Elson Hooi, Charalampos Stampoulidis

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki

ADO Den Haag , Aris Thessaloniki, Tom Beugelsdijk