Datum plaatsing: 14-06-1971 19:59:00

ADO wint met 0-1 van het Spaanse Valladolid

A.D.O. heeft de eerste gedenkplaat 'Trofeo conmemorativo de la Batalla de Lepant' gewonnen door Real Valladolid met 1-0 te verslaan, in de laatste wedstrijd van het driehoek toernooi waaraan ook Rayo Vallecano deelnam.

Het Zorrilla Stadion van Valladolid was zeer matig bezet voor deze ontmoeting. Door de gestaag vallende regen was het veld modderig en erg glad.

Ondanks de protesten liet scheidsrechter Señor Seise de wedstrijd 'gewoon' spelen.

Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarbij de thuisclub het initiatief nam en het redelijk goed deed tegen het grootte van A.D.O.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in minuut 17 van de eerste helft, door het ​​goed af te ronden van een voorzet door Harald Berg.

Valladolid had meerdere keren kans op de gelijkmaker gelegenheden maar de staat beleef 0-1 voor de Hollanders.