Datum plaatsing: 24-04-2018 17:54:00

Reservecompetitie: ADO Den Haag speelt gelijk tegen Feyenoord: 2-2

De beloftenteams van ADO Den Haag en Feyenoord speelden dinsdagmiddag een competitiewedstrijd in De Kuip.

Hoewel het oorspronkelijk een thuisduel voor ADO Den Haag zou zijn, werd er besloten om de wedstrijd in Rotterdam te spelen. Reden van de wisseling van de locatie was dat de ADO Den Haag Vrouwen vanavond in het Cars Jeans Stadion een competitiewedstrijd spelen.

In de eerste helft kwam Feyenoord op voorsprong door een doelpunt van Dylan Vente.
Na de rust wist ADO op 1-1 te komen door een goal van Ladan. In de 52e minuut scoorde Yahya Boussakou voor ADO Den Haag de 2-1. Tien minuten later kwam Feyenoord op gelijke hoogte door een doelpunt van Noah Lewis.

Opstelling ADO Den Haag: Tim Coremans, Robin Polley, Nick Kuipers, Shaquille Pinas, Bas Kuipers, Hennos Asmelash, Yahya Boussakou, Thijs Timmers, Delano Ladan, Dean Guezen, Sergi Roeleveld.