Datum plaatsing: 16-02-2018 22:42:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag verliest uit tegen FC Twente

De selectie van Arend Regeer heeft vanavond in het uitduel met 2-0 verloren.

De ADO Den Haag Vrouwen speelden vrijdagavond in Sportpark Veldwijk te Hengelo tegen het vrouwenteam van FC Twente om een ticket voor de play-offs in de wacht te slepen.

Helaas kwam aan de hoge verwachtingen al gauw een eind. In de 8e minuut scoorde Jassina Blom voor de thuisploeg de 1-0.  En een kwartier voor de rust werd het al 2-0 voor het team uit Twente. Met deze stand werd ook de rust ingegaan.

De tweede helft verliep doelpuntloos, zodat de ADO Den Haag Vrouwen onverrichterzake weer naar Den Haag terugkeerden. Volgende week moeten er thuis in tegen Alkmaar echt punten gepakt worden, wil ADO Den Haag nog kans maken op de play-offs.

De wedstrijd tegen VV Alkmaar  begint vrijdag 23 februari om 19:30 in het Cars Jeans Stadion, dus zorg dat je erbij bent om de Haagse dames aan te moedigen!