Datum plaatsing: 17-11-2017 23:56:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag verliest nipt van VV Alkmaar

De ADO Den Haag vrouwen hebben vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen VV Alkmaar met 4-3 verloren.

De Alkmaarse ploeg kwam al snel op voorsprong, binnen een half uur stond het zelfs al 3-0 voor de thuisploeg.
ADO Den Haag wist wat terug te doen, Shanique Dessing maakte vlak voor rust de 3-1.

Op slag van rust werd het echter ook nog 4-1 voor de Alkmaarse formatie, Pelova wist de stand in de blessuretijd van de eerste helft wat draaglijk te maken door de 4-2 in te tikken.

Kort na de rust werd het ook nog 4-3 voor ADO Den Haag. Daarna had ADO Den Haag het beste van het spel, maar het moest helaas genoegen nemen met 4-3 in het voordeel voor AZ.

Wat betekent dat ADO Den Haag drie wedstrijden op rij net geen winst wist te behalen en na de uitstekende start nu een gedeelde vierde plek  in de Eredivisie vrouwen inneemt.