Haagsche Courant (oud)

Datum plaatsing: 28-06-1965 19:59:00

ADO herstelde zich tegen Borussia Neunkirchen

ADO behaalde zaterdag een verdiende zege op Borussia Neunkirchen dat slechts tot sporadische uitvallen op het doel van de Hagenaars kwam

ADO vormde een beter geheel en had weinig moeite met het simpele aanvalsspel der Duitsers. Uit een voorzet van Heynen scoorde Maassen met een kopbal in de 29e minuut. Een verkeerd uitlopen van doelman Thie werd echter in die 36e minuut door middenvoor Heiden van Borussia met een tegendoelpunt afgestraft, wel trachtte Vilierius op de lijn de bal nog te keren, doch hij slaagde daarin niet Drie minuten na de hervatting bracht Houwaart de stand met een kopbal op 2-1.

ADO- BORUSSIA (Neunkirchen): 2-1 (1-1). 29e min. Maassen 1-0, 36e min. Heiden 1-1, 48e min. Houwaart 2-1.