Datum plaatsing: 10-04-2017 19:26:00

Foto's ADO Den Haag 2 - Feyenoord 2

Maandagmiddag werd de wedstrijd tussen de tweede teams van ADO Den Haag en Feyenoord gespeeld.

In het team van Ger van Weelden waren veel spelers van het eerste opgesteld die de laatste tijd niet op een basisplek konden rekenen.

De wedstrijd kwam wat stroef op gang, de Rotterdamse formatie wist meer kansen te creeren, en ADO stelde daar in het eerste half uur, op een kans van Fernandez na, weinig tegenover. In de 30e minuut wist ADO dankzij een doelpunt van middenvelder Trybull op aangeven van Schouten op voorsprong te komen: 1-0. De stand waarmee ook de rust werd ingegaan.

Een kwartier na de rust kwam Feyenoord terug in de wedstrijd door een doelpunt van Vejinovic.
Daarna wisselde van Weelden Trevor David voor Nwankwo en een paar minuten later kwam Cil in het veld voor de geblesseerde Randy Wolters.
Cils eerste balcontact was een corner die hij mooi inzette op Ladan die de bal feilloos achter doelman Kenneth Vermeer werkte: 2-1.
Daarna was het toch weer, net als bij de laatste wedstrijden van het eerste elftal, weer erg spannend, want ADO liet zich terugdringen en Feyenoord kwam dan toch vlak voor tijd op gelijke hoogte met ADO Den Haag:  2-2.
De Rotterdamers drukten in de laatste minuten en de blessuretijd nog wat verder aan, maar er werd niet meer gescoord.

Opstelling ADO Den Haag 2: Rody De Boer, Travor David (12. Nigel Ogidi Nwankwo), Tommy Beugelsdijk, Henk van Schaik, Abel Tamata, Aschraf El Mahdioui, Tom Trybull, Jerdy Schouten, Delano Ladan (81. Oualid Maatoug), Guyon Fernandez, Randy Wolters (66. Kursat Cil)

Opstelling Feyenoord 2: Kenneth Vermeer, Gustavo Hamer, Wessel Dammers, Terence Kongolo (46. Robin Zwartjens), Lucas Woudenberg, Marko Vejinovic, Shurendo Janga (81. Steven Smulder), Bart Sinteur, Emil Hansson, Dylan Vente, Nigel Robertha (62. Robin Polley)