Datum plaatsing: 30-01-2017 21:21:00

Foto's oefenduel ADO Den Haag 2 - Roda JC 2 (2-4)

Maandagavond speelden de tweede teams van beide clubs een oefenduel in het Kyocera Stadion.

De oefenwedstrijd was ingelast om speelminuten te creeren voor de proefspelers en spelers die nog niet helemaal wedstrijdfit zijn na blessures.

Twee van de drie proefspelers van ADO Den Haag, Donny Gorter en Guyon Fernandez, werden al vandaag voor de wedstrijd vastgelegd. Over proefspeler Tamata is nog nog niets bekend gemaakt.

Aaron Meijers en Dion Malone speelden na lang blessureleed weer mee, net zoals in de oefenwedstrijd vorige week tegen Westlandia,  die in 1-1 eindigde.

De eerste helft was voor de Limburgse club.  Roda kwam op 0-2 voorsprong en ADO kon er weinig tegenover stellen.
Na de rust kwam Roda zelfs nog gauw op een 0-3 voorsprong, daarna namen de Limburgers wat gas terug en wisten Donny Gorter en Guyon Fernandez dat te doen waar ADO Den Haag zo'n behoefte aan heeft: doelpunten maken en de stand om 2-3 te zetten.
Vlak voor tijd zette Celestien Djim met zijn derde doelpunt in deze wedstrijd de eindstand van 2-4 op het scorebord.

Volgende week maandag speelt ADO Den Haag 2 wederom tegen Roda JC 2. De competitiewedstrijd wordt in Kerkrade gespeeld.

Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels, Asmelash, Berends (46. Nwankwo), Van Schaik, Tamata,  Malone (70. Ladan), Gorter (70. Duijvestijn), Meijers (46. Cil), Schouten (46. Van Huffel), Fernandez, Amatkarijo