19 TOP 36 10 3 23 33

Datum plaatsing: 24-01-2017 22:41:00

Oefenwedstrijd ADO Den Haag - Westlandia eindigt in gelijkspel

ADO Den Haag speelde met een veredeld beloftenteam/onder 19 team dinsdagavond tegen Westlandia in het Kyocera Stadion.

De wedstrijd was ingelast om Aaron Meijers en Dion Malone weer speelminuten te laten maken nadat ze wegens blessures lange tijd waren uitgeschakeld. Ook Abel Tamata die sinds vorige week op proef is werd opgesteld.

Oud ADO Den Haag speler Edwin Grunholz is trainer van Westlandia, de club die uitkomt in de derde divisie.
Ekrem Kahya en Ger van Weelden coachten vanavond ADO Den Haag

Al in de vierde minuut kwam ADO op achterstand door een doelpunt van Westlandia speler Merkes.
Vroeg In de tweede helft trok Amatkarijo de stand gelijk Er werd daarna niet meer gescoord zodat de wedstrijd eindigde in 1-1.

Opstelling ADO Den Haag: De Boer, Asmelash, Van Schaik (65. Owusu), Berends (65. Van Geenen), Tamata (57. Nwanwko); Malone (46. Cil), Schouten, Meijers (46. Van Huffel), Amatkarijo, Van der Heijden (65. Bilgi), Marengo (60. De Groot).

Opstelling Westlandia: Leerdam; Jacobs, Van Vliet, Van den Burg, De Jong; Staal, Batist, Spruijt; Markes, Van Bochoven, Tichem