Datum plaatsing: 21-11-2016 23:07:00

Beloftencompetitie: Jerdy Schouten maakt het verschil tegen Heracles

Maandagavond speelden de beloften tegen de beloften van Heracles Almelo

Beide teams waren aan elkaar gewaagd, het was een aardige pot voetbal, maar er werd de eerste helft niet gescoord.

Vlak na de rust wist Heracles op voorsprong te komen. ADO Den Haag wist er weinig tegenin te brengen. Tot een kwartier voor  tijd, toen Jerdy Schouten in het veld kwam voor Luc den Otter.  Het betekende de rentree op het voetbalveld voor Jerdy Schouten, hij was bijna een jaar uitgeschakeld door een scheenbeenblessure. In de 85e minuut zette hij de gelijkmaker op het scorebord. Jerdy Schouten sleepte ook nog de winst binnen voor ADO Den Haag, door in de allerlaatste minuut op een voorzet van Trevor David de 2-1 te scoren.

ADO Den Haag heeft door deze winst uit zes wedstrijden zeven punten weten te behalen, waardoor het team nu op de vijfde plaats in de reservecompetitie staat.

Opstelling ADO Den Haag: Robert Zwinkels, Trevor David, Henk van Schaik, Wilfried Kanon, Nigel Ogidi Nwankwo (52. Sam van Huffel); Danny Bakker, Luc den Otter (72. Jerdy Schouten), Achraf El Mahdioui, Sheraldo Becker, Ludcinio Marengo, Chovanie Amatkarijo (46. Kursat Cil)