Datum plaatsing: 11-11-2016 23:57:00

Vrouwenvoetbal: verlies voor ADO Den Haag Vrouwen in laatste minuut

Op Sportpark Skoatterwald werd vrijdagavond een competitiewedstrijd gespeeld door SC Heerenveen en de ADO Den Haag vrouwen.

Vrouwenvoetbal: verlies voor ADO Den Haag Vrouwen in laatste minuutMet de ADO Den Haag Vrouwen was een groep van ongeveer 30 Haagse supporters meegereisd om de Haagse vrouwen in het Hoge Noorden aan te moedigen!

In de 23e minuut bracht Lindsey Keizerweerd op een voorzet van Pia Rijsdijk ADO Den Haag op voorsprong. De vrouwen van SC Heerenveen wisten net voor rust  door een doelpunt van Simone Kets op gelijke hoogte te komen: 1-1.

Simone Kets wist ook nog in de laatste minuut van de tweede helft te scoren, waardoor ADO Den Haag zonder punten in de knip de lange reis huiswaarts moest maken.

ADO Den Haag staat nog steeds op de derde plek in de eredivisie Vrouwen.

Volgende week vrijdag komt PEC Zwolle op bezoek. De wedstrijd wordt om 19.30 uur in het Kyocera Stadion gespeeld.