volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 PSV 15 14 0 1 42
2 AJA 15 13 1 1 40
3 FEY 15 11 2 2 35
4 UTR 15 7 4 4 25
5 HER 15 7 2 6 23
6 AZA 15 6 4 5 22
7 VIT 15 6 4 5 22
8 HEE 15 5 5 5 20
9 VVV 15 5 5 5 20
10 FOR 15 4 4 7 16
11 WII 15 4 4 7 16
12 ADO 15 4 4 7 16
13 EXC 15 4 4 7 16
14 GRO 15 4 2 9 14
15 ZWO 15 4 2 9 14
16 EMM 15 3 5 7 14
17 NAC 15 3 2 10 11
18 GRA 15 3 2 10 11
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 22-10-2016 21:36:00

Verslag en foto's: ADO doet zichzelf tekort in Kerkrade 1-1


ADO Den Haag heeft zichzelf weer eens tekort gedaan. Na een slechte reeks van vijf nederlagen op een rij, had het vanavond de uitgelezen kans om bij Roda te winnen. ADO maakte echter de kansen niet af en moest vlak voor tijd de gelijkmaker incasseren.


ADO Den Haag startte weer met Ebuehi in de basis en - eindelijk- begon Duplan op links in plaats van op de nummer tien positie. Petrovic zei daarover voor de wedstrijd 'Duplan is geen echte nummer 10'. Nou ja, dat hadden we dus liever wat eerder al gezien, want dat konden we afgelopen wedstrijden toch ook al concluderen. 

Schaken was geblesseerd en daar was niemand rouwig om na zijn slechte optredens de laatste weken. Becker verplaatste daarom naar rechts. 

ADO begon slap aan de wedstrijd. De wedstrijd was nog geen vijf minuten bezig en Setkus had al twee keer een redding moeten verrichten. Aan de andere kant had Duplan een klein kansje. 
Duplan had het in ieder geval wel naar zijn zin op links. Hij liet zich ook geregeld naar het midden terugzakken maar eindelijk zagen we weer de gevaarlijke man die vorig jaar Havenaar aan al zijn doelpunten hielp.
En langzamerhand vocht ADO zich in de wedstrijd. Roda speelde onzorgvuldig en ADO eigenlijk ook, maar kreeg rustigjes aan meer grip op het veld. Dat resulteerde in een aantal prima kansen. Havenaar was gevaarlijk en wist bijna stiftend te scoren en had daarvoor ook een enorme kans vanaf de 16 meter. Ook Becker was dreigend, alhoewel hij toch vaak slecht inpast en veel balverlies leidt. Het was wel Becker die aan de basis van de 0-1 stond. Een op een miste hij een zekere goal, maar gelukkig kreeg Duplan de rebound voor zijn voeten en scoorde 0-1. Roda stelde daar niets meer tegenover en zo werd de rust behaald. 


In de tweede helft had ADO Den Haag de wedstrijd moeten afmaken. Het kreeg grote kansen tegen het machteloze Roda. Havenaar had een kopbal van Bakker in moeten koppen en Bakker schoof een voorzet van de prima spelende Tommie Beugelsdijk gehaast naast. ADO had dus zeker met 0-3 moeten voorstaan, maar verzuimde te scoren. 
En Roda, die er voetballend niets van wisten te maken ging toch kansen ruiken. Een kwartier voor tijd kregen ze twee enorme kansen op de gelijkmaker maar goed keeperswerk van Setkus en pure mazzel (of pech voor de Roda fans) voorkwam dat. 
Vijf minuten voor tijd was het dan toch zover. Een vrije trap van 18 meter werd prachtig in de touwen geramd en voorkwam de overwinning van ADO. Al met al was het een verdiend gelijkspel, maar ADO had de wedstrijd al veel eerder moeten beslissen. 

Volgende week komt AZ op bezoek, dan gaan we weer op zoek naar de eerste overwinning sinds Vitesse uit.... alweer zolang geleden! Maar eerst krijgen we nog de bekerwedstrijd dinsdagavond tegen Telstar in het eigen Kyocera stadion.

ADO Den Haag Kids bij Roda JC - ADO Den Haag

Christiaan Kum tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Zeljco Petrovic bij Roda JC - ADO Den Haag

Spits MIke Havenaar tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Thomas Meissner tijdens Roda JC - ADO Den Haag

ADO Den Haag middenvelder Kevin Jansen tijdens Roda JC - ADO Den HaagTyrone Ebeuhi tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Tyrone Ebuehi en Thomas Meissener tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Tom Trybull tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Mike Havenaar mist het doel tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Danny Bakker spring hoog tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Tyrone Ebuehi tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Mike van Duinen en Tom Beugelsdijk tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Ard van Peppen en Sheraldo Becker tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Mike Havenaar na het missenvan een kans tijdens Roda JC - ADO Den HaagEdoaurd Duplan juicht naar zijn doelpunt tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Tom Trybull kopt tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Sheraldo Becker in duel tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Wissel Kevin Jansen voor Achraf el Mahdioui tijdens Roda JC - ADO Den Haag

meegereisde supporters van ADO Den Haag tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Dennis van der Heijden tijdens Roda JC - ADO Den Haag

Edouard Duplan tijdens Roda JC - ADO Den Haag