17 TOP 35 10 2 23 32

Datum plaatsing: 23-02-2016 09:44:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag wint van VVV/Helmond Sport

Jong ADO Den Haag heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Jong VVV/Helmond Sport gewonnen.

ADO Den Haag kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Giovanni Korte.
Het team van Ger van Weelden kwam net na de rust op 0-2 door een kopbal van Hector Hevel.

VVV/Helmond Sport kwam in de wedstrijd terug nadat Simmons door doelman Tim Coremans in de 16 onderuit was gehaald. Door een goed benutte penalty van Hunte werd het 1-2. Niet veel later kreeg ook ADO Den Haag een strafschop mee, maar het schot van Korte werd gekeerd door doelman Delano van Crooij.

ADO Den Haag moet  het laatste kwartier van de wedstrijd met 10 man uitspelen doordat Kanon geblesseerd het veld moest verlaten. Een wissel zat er niet meer in, omdat ADO Den Haag al drie wissels had ingebracht.

Doordat ADO Den Haag op de tweede plek eindigde in poule A komen de beloften van ADO Den Haag vanaf maart uit in de finalepoule.

Opstelling ADO Den Haag: Tim Coremans; Tristan Dekker (62. Danny Groos), Tyronne Ebuehi (71. Afir Aksoy), Wilfried Kanon, Segun Owobowale, Thomas  Kristensen, Kyle Ebecilio, Hector Hevel; Mathias Gehrt, Giovanni Korte, Loyd van der Wilden (62. Nikki Baggerman)