Datum plaatsing: 08-02-2016 21:44:00

Beloftencompetitie: Feyenoord en ADO Den Haag delen de punten

Oud ADO Den Haag speler Michiel Kramer maakt doelpunt voor ADO Den Haag.

De beloften van ADO speelden vanavond in een uitwedstrijd tegen jong Feyenoord in Barendrecht. Beide ploegen kwamen in de stormachtige wind maar moeilijk op gang. Hoewel ADO het beste van het spel had, kwam het 5 minuten voor rust toch op achterstand door een doelpunt van Jari Schuurman.

Vlak na rust verdubbelde Knoester de score voor Feyenoord.
Toch wist ADO nog in de wedstrijd terug te komen door een eigen doelpunt van.. jawel... oud ADO Den Haag speler Michiel Kramer. ADO Den speler Dennis van der Heijden bracht ADO op gelijkstand: 2-2.

Volgende week maandag speelt het beloftenteam van ADO Den Haag thuis in het Kyocera Stadion tegen Jong PEC Zwolle.

Opstelling ADO Den Haag: Tim Coremans; Trevor David, Tyrone Ebuehi, Wilfried Kanon, Segun Owobowale, ThomasKristensen, Kyle Ebecilio (58. Luc den Otter), Hector Hevel; Giovanni Korte (61. Jan Verduijn), Mathias Gehrt, Dennis van der Heijden