volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 PSV 17 16 0 1 48
2 AJA 17 15 1 1 46
3 FEY 17 11 3 3 36
4 UTR 17 8 4 5 28
5 VIT 17 7 5 5 26
6 HER 17 8 2 7 26
7 AZA 17 7 4 6 25
8 VVV 17 6 5 6 23
9 FOR 17 5 5 7 20
10 HEE 17 5 5 7 20
11 ADO 17 5 5 7 20
12 WII 17 5 4 8 19
13 EMM 17 4 5 8 17
14 EXC 17 4 4 9 16
15 GRO 17 4 3 10 15
16 ZWO 17 4 3 10 15
17 NAC 17 4 3 10 15
18 GRA 17 3 3 11 12
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 07-01-2016 20:49:00

Interview Malone: 'Ik denk niet dat we kansloos zijn tegen Ajax'


Donderdagochtend na de training sprak ADOfans.nl met Dion Malone over het trainingskamp, de wedstrijd Betis-Sevilla en de komende wedstrijden na de winterstop.


Interview Malone: "Ik denk niet dat we kansloos zijn tegen Ajax"
Allereerst kwam in het interview het trainingskamp in Zuid-Spanje ter sprake. ADO Den Haag verblijft al 5 dagen in Sotogrande en dus hebben de spelers al een behoorlijk aantal trainingen achter de rug.

Malone vindt het trainingskamp behoorlijk pittig, maar voegde hij eraan toe "Dat is natuurlijk altijd zo met trainingskampen, je moet gewoon hard werken om je conditie op peil te houden, ook in de winterstop. Het is de voorbereiding op de tweede seizoenshelft en de trainingen thuis zijn ook altijd wel pittig in aanloop van een wedstrijd, maar hier gaat het er wel iets pittiger aan toe."De rechtsback was in het weekje dat de spelers vrij waren met de auto naar Brussel en Dusseldorf geweest, "lekker relaxt en daarna heb ik  thuis met de familie de feestdagen doorgebracht."Tijdens het trainingskamp deelt hij zoals alle spelers zijn kamer met een teamgenoot. In het geval van Malone is Ronald Alberg zijn kamergenoot. Malone zijn contract loopt nog anderhalf jaar door en die van zijn kamergenoot Alberg loopt af. Er zijn gesprekken met de spelers onder andere over de verwachtingen die de technische staf over een speler heeft  en een eventuele verlenging van het contract, maar met Malone is er nog niet gesproken. Wel met de spelers van wie het contract afloopt, dus waarschijnlijk ook met Alberg, maar hij weet nog niet of dat zo is en wat daar de eventuele uitkomst van is.Woensdagavond zijn de spelers naar de bekerwedstrijd Real Betis - Sevilla geweest en voor Malone was de wedstrijd wel een verrassing: "Aan het begin van de week waren er al wat geruchten dat we iets zouden gaan doen, maar het was nog niet helemaal duidelijk wat, en toen we hoorden dat het om die bekerwedstrijd ging vond iedereen het wel leuk om dat een keer mee te maken." Het was een oud stadion, met een leuke sfeer, ondanks dat de thuisploeg verloor. "Als voetballer kijk je toch iets anders naar zo'n wedstrijd, ik concentreerde me toch ook op een speler die op 'mijn' positie stond. De rechtsback van Sevilla stond bijna rechtsbuiten en de rechtsback van Betis was goed in het opkomen. Maar ik heb ondanks dat ik me daar goed op concentreerde ook van de wedstrijd genoten."Wat betreft de resultaten van de laatste wedstrijden van de seizoenshelft stond de verdediging goed, bij Heerenveen waar Malone vanwege een rode kaart die hij opliep tegen Willem II voor geschorst was, stond de hele verdediging zelfs in het elftal van de week van de VI.


"De afgelopen wedstrijden staat de verdediging echt goed, ik was er dan zelf bij Heerenveen niet bij vanwege die rode kaart, maar de wedstrijden ervoor stond de verdediging ook heel goed en dat hopen we natuurlijk door te trekken in de komende wedstrijden tegen Ajax thuis en De Graafschap uit. Ajax uit is altijd een  moeilijke klus, maar we hebben gemerkt dat als Ajax bij ons speelt dat ze het altijd moeilijk hebben, we weten dat ze met het zweet tussen hun billen naar ons stadion komen, dus daar kunnen we hoop uit putten. Die wedstrijd leeft bij het publiek van ADO Den Haag heel erg, en ik denk ook niet dat we kansloos zijn. En dan kun je wel eens een keer verliezen, maar omdat je hard hebt gewerkt blijft het publiek achter ons staan.  De Graafschap uit zal zeker een moeilijke wedstrijd zijn, niet alleen voor ons, maar ook topclubs hebben het daar moeilijk gehad. Wij zijn aan onze stand verplicht, daar met drie punten van het veld af te lopen. We hebben dit seizoen al te vaak punten laten liggen. We staan dan wel tiende, maar we moeten proberen de lijn die we hebben ingezet door te trekken."