17 TOP 35 10 2 23 32

Datum plaatsing: 07-12-2015 20:59:00

Foto's beloften: ADO wint in allerlaatste minuut van sc Heerenveen

De beloftenteams van ADO Den Haag en SC Heerenveen speelden maandagavond in het Kyocera stadion tegen elkaar.

ADO Den Haag was in het begin van het duel heer en meester op eigen terrein. In de 15e minuut opende Gervane Kastaneer de score: 1-0. Drie minuten later verdubbelde Mathias Gehrt de score. Gehrt werd na een half uur speeltijd wegens een blessure aan zijn hamstring uit voorzorg gewisseld.  SC Heerenveen kwam even later terug in de wedstrijd door een tegentreffer van  Zahovic.

In de tweede helft hadden Kenji Gorré en Marengo kansen om de wedstrijd met 3-1 op slot te gooien, maar doelman De Fockert wist keer op keer redding voor zijn club te brengen.

In de laatste minuut scoorde Michel Vlap de gelijkmaker. Toch wist ADO Den Haag zich daarna van de drie punten te verzekeren. In de blessuretijd zette Marengo de 3-2 eindstand op het scorebord. ADO Den Haag staat na 10 duels met 17 punten op een gedeelde derde pek in poule A van de Beloftencompetitie.

Opstelling Jong ADO Den Haag: Robert Zwinkels, Tyrone Ebuehi (67. Mohammed Atay), Danny Groos, Wilfried Kanon, Mohamed Haddachi (46. Trevor David), Thomas Kristensen, Mathias Gehrt (30. Nikki Baggerman), Hector Hevel, Kenji Gorré, Gervane Kastaneer, Ludcinio Marengo