Datum plaatsing: 02-11-2015 22:32:00

Beloften:Verslag en foto's ADO Den Haag-SC Cambuur. Kanon weer wedstrijdfit

Maandagavond speelden de beloftenteams van ADO Den Haag en SC Cambuur een wedstrijd in het Kyocera Stadion. Niet alleen Beugelsdijk, maar ook Kanon speelde een helft mee en zijn dus weer wedstrijdfit.

Opmerkelijke namen in de opstellling: Roland Alberg die de afgelopen wedstrijden tegen Cambuur Leeuwarden en Feyenoord niet meespeelde en Tom Beugelsdijk, die na zijn blessure zondag zijn eerste speelminuten maakte tegen Feyenoord.
Verder Wilfried Kanon die na een lange blessure en ingreep vanavond op de bank zat en de tweede helft zou meespelen.

ADO Den Haag was vanavond dominant tegen Cambuur. In de 9e minuut opende Giovanni Korte, die de vorige wedstrijd in de beloftencompetitie tegen VVV/Helmond Sport een hattrick maakte, de score. De tegenpartij kwam er amper aan te pas en ADO had in de 23e minuut de stand kunnen verdubbelen toen Alberg van een afstand op het doel van de keeper uit Leeuwarden schoot, maar de doelman wist de bal te pareren.
Een paar minuten later maakte Giovanni Korte zijn tweede doelpunt van de wedstrijd: 2-0. Met deze stand werd de rust ingegaan.

Direct na de rust maakte Wilfried Kanon zijn opwachting, hij kwam voor Tom Beugelsdijk het veld in.
Hoewel de Friese club wat meer in de wedstrijd kwam, had ADO Den Haag nog steeds overwicht. Alberg schoot in de 55e minuut uit een vrije trap fraai de 3-0 in de touwen.
Ook Kanon liet van zich spreken, al was het in eerste instantie helaas een gele kaart die hij opliep. Maar in de blessuretijd maakte hij alles goed, hij benutte de penalty nadat een tegenspeler een overtreding in de 16 had gemaakt en met een rode kaart het veld moest verlaten.
De wedstrijd werd zodoende met 4-0 gewonnen door ADO Den Haag.

Opstelling ADO Den Haag: Robert Zwinkels: Tyrone Ebuehi, Tom Beugelsdijk (46. Kanon), Danny Groos, Hector Hevel, Thomas Kristensen, Giovanni Korte, Roland Alberg, Ludcinio Marengo (69. Segun Owobowale), Gervane Kastaneer, Kenji Gorré,  (14. Muhammed Atay)

Wilfried Kanon is wedstrijdfit! Hij speelde de tweede helft mee en scoorde de 4-0 uit een strafschop