Datum plaatsing: 28-09-2015 21:28:00

Beloftencompetitie: Verslag en foto's duel ADO Den Haag - Feyenoord

Maandag speelden de beloftenteams van ADO Den Haag en Feyenoord tegen elkaar in het Kyocera Stadion.

De ploeg van Patrick Lodewijks staat met 10 punten uit vier wedstrijden samen met Jong PEC Zwolle bovenaan in de competitie. ADO Den Haag staat met 4 punten op de zesde plaats.

Feyenoord trad met een sterk elftal aan, waarin oud ADO Den Haag spelers Jens Toornstra en Lex Immers speelden, maar ook spelers als Botteghin, Achahbar, Kazim-Richards en doelman Hahn stonden opgesteld.

Beide teams waren in het eerste kwartier redelijk aan elkaar gewaagd. De eerste kans in de wedstrijd was zelfs voor Marengo, die de bal maar net over het doel van Hahn schoot.
In de 17e minuut kwam Feyenoord op voorprong door Lex Immers en zo'n 10 minuten later verdubbelde Kazim de score voor de gasten.: 2-0.
Kenji Gorré was in de eindfase van de eerste helft vlak bij een aansluitingstreffer, maar de bal trof net bovenkant lat. Daarna was er nog een grote kans voor Kastaneer op de 1-2, hij kon zo door de verdediging van de Rotterdammers doorlopen, maar schoot vlak naast het doel, in plaats van erin.

Na de rust bracht trainer Ger van Weelden Dennis van der Heijden het veld in voor Gervane Kastaneer.
Hij was degene die twee maal dicht bij een doelpunt was, maar Hahn wist zijn doel schoon te houden. Dat gold ook voor de Haagse doelman Tim Coremans, die in de tweede helft een aantal keren uitstekend redding wist te brengen. Verdere doelpunten bleven dus uit, zodat de wedstrijd met 0-2 eindigde.