Datum plaatsing: 25-04-2015 23:37:00

Vrouwenvoetbal: foto's Telstar - ADO Den Haag (1-1)

Het vrouwenteam van ADO Den Haag speelde zaterdagavond in Velsen tegen Telstar VVNH.

Bij Telstar kwam ADO Den Haag twee goede bekenden tegen. Keepster Barbara Lorsheijd en Dyanne Bito kwamen eerder voor de Haagse club uit.

De thuisclub overheerste in de eerste helft en kwam in de 25e minuut door een doelpunt van Chelly Drost op voorsprong. Op slag van rust wist Paola van der Veen de stand gelijk te trekken: Na een overtreding net buiten de 16e meter kreeg Telstar speelster Van der Gragt rood en Paola wist de vrije trap die daarna gegeven werd in het doel van Lorsheijd te werken.

Ondanks dat ADO Den Haag door de rode kaart van Telstar na rust met 1 speelster meer op het veld stond, wist de selectie van Marcel Valk het veldoverwicht niet te benutten. Er werd door beide teams niet meer gescoord, zodat de wedstrijd in 1-1 eindigde.

Volgende week wacht het vrouwenteam weer een uitwedstrijd, dan wordt er tegen Gent gespeeld.