volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 PSV 9 9 0 0 27
2 AJA 9 7 1 1 22
3 FEY 9 6 2 1 20
4 HER 9 6 1 2 19
5 VVV 9 4 2 3 14
6 AZA 9 3 3 3 12
7 VIT 9 3 3 3 12
8 EXC 9 3 3 3 12
9 UTR 9 3 3 3 12
10 ADO 9 3 2 4 11
11 WII 9 2 4 3 10
12 HEE 9 2 4 3 10
13 FOR 9 2 4 3 10
14 ZWO 9 3 1 5 10
15 EMM 9 2 2 5 8
16 GRA 9 2 1 6 7
17 NAC 9 1 1 7 4
18 GRO 9 1 1 7 4
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
Haag media

Datum plaatsing: 11-12-2014 10:29:00

Kevin Jansen wil het vertrouwen terugbetalenDoor Bart Bakker
 
 
Na een langslepende knieblessure is Kevin Jansen helemaal terug en het ziet ernaar uit dat trainer Henk Fraser binnenkort intern het signaal afgeeft om het aflopende contract van Kevin Jansen te lichten, waardoor de 22-jarige speler langer aan ADO Den Haag verbonden blijft. Jansen, die afkomstig is van Excelsior Rotterdam, heeft het prima naar zijn zin. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig dat Jansen zijn contract wordt verlengd.
 
 
"ADO Den Haag is een mooie club, waar ik graag voor speel", aldus Jansen. "Ik wil het vertrouwen van Henk Fraser terugbetalen in sterke wedstrijden. Het deed me bijzonder goed dat de trainer in me bleef geloven toen ik geblesseerd was. Dit wil ik zondag in de thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam dan ook graag weer laten zien." 
(Redactie ADOfans.nl: Jansen is komende wedstrijd geschorst en de wedstrijd wordt zaterdagavond gespeeld).
 
Kevin Jansen was elf maanden aan zijn knie geblesseerd. Door gescheurde kruisbanden werd het een langdurige kwestie. Er zijn in het betaalde voetbal voldoende voorbeelden van spelers die dan niet meer op hun oude niveau terugkomen. Jansen bewees echter de Eredivisie nog steeds prima aan te kunnen.
 
 
"Mijn vertrouwen in hem is gebaseerd op een lange samenwerking", legt Henk Fraser uit. "Ik ken hem al uit mijn periode als trainer bij de jeugd van Feyenoord. Hij heeft zich vervolgens uitstekend ontwikkeld. Ik kwam hem vervolgens bij Jong Oranje weer tegen. In de uitwedstrijd tegen Tsjechië behoorde Kevin tot de beste spelers."
 
"Hij raakte echter helaas geblesseerd", vervolgt Fraser. "Ik vond het knap hoe Kevin vanaf het eerste moment revalideerde en terug knokte. Er werd veel extra werk verricht. Hij is dan ook goed weer begonnen."
 
Henk Fraser zag ook dat Kevin Jansen onlangs met een terugslagje te maken kreeg. “Dat was te verwachten," aldus de Haagse trainer. "Hij is een jonge speler die kampte met een zware blessure. Toch besloot ik om hem in de wedstrijd tegen Ajax op te stellen. Kevin voldeed aan de verwachtingen."
 
"Je kunt hem weliswaar controlerend laten spelen, maar hij is een echte ‘verbindende’ speler, die zijn meters maakt en een goede balbehandeling heeft. Wel is het zo dat hij in het veld nog mannelijker en volwassener kan worden. Maar ook hierin maakte hij goede stappen. Hij is een vechter, die iedere trainer kan gebruiken.”
 
 
"We moeten winnen van Excelsior", zegt een strijdvaardige Kevin Jansen. "Helaas spelen we nog te wisselvallig. De ene week zijn we tot iets moois in staat, waarna het de week daarna tegenvalt. Dat moet er dus echt uit. Bepaalde spelers hadden de afgelopen periode last van allerlei pijntjes. Hierdoor waren we niet in staat om met een vast elftal te spelen."
 
 
Speciale band
"Ik heb overigens wel een speciale band met Excelsior", vervolgt Kevin Jansen. "Bij deze club leerde ik de wetten van het betaalde voetbal kennen. Ik ben hen dankbaar voor dat ene seizoen. Helaas degradeerden we uit de Eredivisie. Dit gaat uiteraard met ADO Den Haag niet gebeuren. Hier hebben we een te sterke selectie voor!"
 
 
N.B. Redactie ADOfans.nl: Jansen is komende wedstrijd, vanwege zijn 5e gele kaart dit seizoen, tegen Excelsior geschorst.  En de wedstrijd wordt niet op zondag gespeeld, zoals in dit artikel wordt vermeld, maar op zaterdagavond om 19.45 uur.