Datum plaatsing: 26-09-2014 22:21:00

Vrouwenvoetbal: foto's duel ADO Den Haag - Oud-Heverlee Leuven (4-0)

Vrijdagavond speelde het vrouwenelftal van ADO Den Haag thuis in het Kyocera stadion tegen het Belgische Oud-Heverlee Leuven.

Het vrouwenteam onder leiding van oud speler van FC Den Haag Marcel Valk had geen enkele moeite met de hekkensluiter van de BeNe League.
In de eerste helft kwam ADO Den Haag al op een 3-0 voorsprong. Bij alle doelpunten was Renate Jansen betrokken.
In de 12e minuut scoorde Lineth Beerensteyn het eerste doelpunt na een voorzet van Jansen. Tien minuten later scoorde Jansen zelf en tien minuten voor tijd zette Tessa Oudejans het Haagse team op een 3-0 voorsprong op aangeven van wederom Renate Jansen.

In de tweede helft maakte Lineth Beerensteyn haar tweede tweede doelpunt van de wedstrijd, en het wordt misschien een beetje saai, maar ook dit doelpunt was op aangeven van uitblinkster Renate Jansen! Wat de eindstand op 4-0 voor ADO Den Haag bracht. De uitslag had misschien wat hoger kunnen zijn als ADO Den Haag wat meer had doorgedrukt. ADO keepster Jennifer Vreugdenhil heeft in de eerste helft zegge en schrijven de bal hooguit 2 maal in haar handen gehad. Het leek erop dat de dames van ADO Den Haag in de tweede helft wat gas terugnamen, waardoor de uitslag 'maar' 4-0 werd.

Doordat koploopster Standard Luik wederom wist te winnen, staat ADO Den Haag met 9 punten uit 4 wedstrijden op een gedeelde tweede plaats, samen met FC Twente en Ajax.

Aanstaande dinsdag spelen de Haagse vrouwen uit tegen het vrouwenteam van Ajax.

Renate Jansen was als vanouds goed op dreef voor haar team

Ook Lineth Beerensteijn was weer op dreef

De dames (en heren) van WIK waren ook naar het Kyocera Stadion gekomen om de ADO Den Haag vrouwen aan te moedigen

Een zeldzame gebeurtenis in de eerste helft vastgelegd op de foto: Een van de weinige keren dat Jennifer Vreugdenhil reddend moest optreden