19 TOP 36 10 3 23 33

Datum plaatsing: 15-09-2014 22:29:00

Beloftencompetitie: Foto's ADO Den Haag - VVV Venlo/ Helmond Sport (1-2)

Maandagavond speelde het beloftenelftal van ADO Den Haag de vierde competitiewedstrijd van dit seizoen.

De wedstrijd werd dit keer op De Aftrap in het Zuiderpark gespeeld, omdat in en rond het Kyocera Stadion voorbereidingen worden getroffen voor Prinsjesdag dinsdag.

Bij ADO Den Haag speelden de 'bankzitters' van de wedstrijd zondag tegen FC Utrecht mee: Robert Zwinkels, Danny Bakker, Xander Houtkoop, Segun Owobowale en Tyronne Ebuehi.

Nadat ADO Den Haag 0-2 achter stond scoorde Danny Bakker in laatste minuut van de tweede helft de 1-2. Dit werd dan ook de eindstand van de wedstrijd. ADO Den Haag staat nu in de beloftencompetitie divisie C met 6 punten uit vier wedstrijden op de derde plek.

Onze jeugdwatcher Remco Hagenees was bij de wedstrijd aanwezig en maakte onderstaande foto's:

Foto`s ADO Den Haag - VVV Venlo/ Helmond Sport (1-2)