Datum plaatsing: 10-03-2014 20:40:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag verliest in blessuretijd van SC Heerenveen

Het beloftenteam van ADO kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Michiel Kramer.Vlak voor rust maakte Uche Nwofu van SC Heerenveen de tegentreffer, waardoor de rust met de gelijkstand van 1-1 werd ingegaan.

In de rust bleef Catlin Tira in de kleedkamer achter. Voor hem kwam Valies het veld in. Luciano Slagveer zette een kwartier na rust Heerenveen op voorsprong. Maar nog geen 10 minuten later was het Wilfried Kanon die ADO Den Haag weer op gelijke hoogte met de Friezen bracht: 2-2. Lang leek het erop dat dit de einstand zou worden, maar diep in blessuretijd zette Sinkgrave de 2-3 voor Heerenveen op het scorebord.

Opstelling ADO Den Haag: Martijn de Zwart; Tyone Ebuehi, Robin Buwalda, Wilfried Kanon, Christian Supusepa, Edo Knol (75. Aleksandar Jankovic), Catalin Tira (46. Calvin Valies), Mike Tros (73. Guy Smith), Michiel Kramer, Papito Merencia, Mitchel de Vlugt.

Opstelling SC Heerenveen: Chiel Kramer; Kenneth Otiba, Uche Nwofor (46. Wouter Marinus), Joeri de Kamps, Luciano Slagveer, Szalbocs Varga, Daley Sinkgraven, Stephen Warmolts (46. Joris Voets), Joost van Aken, Menno Heerkes, Michael Chacon Ibarguen

Ondanks het nevelige weer aan het begin van de wedstrijd wist Michel een paar wedstrijdfoto's voor ons te maken.