Datum plaatsing: 09-12-2013 21:34:00

Beloftencompetitie: verslag en foto's ADO Den Haag - Heracles (0-2)

Vanavond speelde het beloftenteam van ADO Den Haag de laatste uitwedstrijd van het kalenderjaar op Vredenburch.

Heracles was in het begin van de eerste helft duidelijk sterker dan ADO Den Haag. Keeper Sebastiaan Meeuwissen wist meerdere malen uitstekend te redden.
Opvallend was het aantal wissels in de eerste helft. ADO Den Haag  moest al na 10 minuten wisselen. Supusepa verliet met een blessure het veld en Tyrone Ebuehi mocht hem vervangen. Ook Heracles wisselde al vroeg, namelijk in de 13e minuut. Na ruim een half uur verstapte ADO Den Haag speler Robin van der Meer zich, hij werd vervangen door Bahadir Bulut. Toch wist ADO Den Haag wat tegenover de druk van Heracles te zetten.  De grootste kans voor ADO Den Haag was  1 minuut voor rust voor Mitchel de Vlugt, maar de bal ging net naast het doel van keeper Dennis Telgenkamp. De rust werd zodoende  met een 0-0 gelijkstand ingegaan.

Een kwartier na rust bracht Tom Oostinjen Heracles op voorsprong. Uit een corner wist hij de haagse doelman te verrassen: 0-1. Veel kansen op de gelijkmaker waren er voor ADO Den Haag niet, pas in de 88e minuut was er weer een grote doelkans voor de Vlugt, maar in plaats van zelf in te schieten, speelde hij de bal naar Catalin Tira, die net geblokkeerd werd door een tegenspeler.
In de laatste minuut verdubbelde Heracliet Daan Rienstra de score, uit een vrije trap schoot hij de 0-2 binnen.

ADO Den Haag staat nu in de beloftencompetitie divisie A op de 8e plek met 15 punten uit 11 wedstrijden.

Opstelling ADO Den Haag: Sebastiaan Meeuwissen; Richela Fecunda, Robin Buwalda, Robin van der Meer (35. Bahadir Bulut), Christiaan Supusepa (10. Tyrone Ebuehi), Mitchel de Vlugt, Mitchell Schet, Mike Tros (78. Hector Hevel), Catalin Tira, Papito Merencia, Malcolm Esajas