Datum plaatsing: 06-12-2013 21:37:00

Vrouwenvoetbal: ADO Den Haag wint van PSV/Eindhoven

Het vrouwenteam van ADO Den Haag heeft vrijdagavond in het Kyocera Stadion met 2-1 van PSV/FC Eindhoven gewonnen.

Voor de wedstrijd begon werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Nelson Mandela.

In de 26e minuut bracht Tessa Oudejans het Haagse team op voorsprong. Op slag van rust wisten de Eindhovenaren uit een vrije trap gelijk te maken.

De tweede helft ging gelijk op. In blessuretijd wist Lineth Beerensteyn de winnende eindstand van 2-1 voor ADO Den Haag  op het scorebord te zetten.

Het team van Sarina Wiegman staat nu met 19 punten uit 12 wedstrijden op een gedeelde 6e plaats in de BeNe League.

Opstelling ADO Den Haag: Barbara Lorsheyd; Marleen Joore, Kim Dolstra, Paola van der Veen, Yvette van der Veen, Lucienne Reichard, Lineth Beerensteyn, Renate Jansen, Tessa Oudejans, Tula de Wit, Kitty Susan