volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 PSV 8 8 0 0 24
2 AJA 8 6 1 1 19
3 FEY 8 5 2 1 17
4 HER 8 5 1 2 16
5 VIT 8 3 3 2 12
6 AZA 8 3 3 2 12
7 VVV 8 3 2 3 11
8 ADO 8 3 2 3 11
9 HEE 8 2 4 2 10
10 ZWO 8 3 1 4 10
11 WII 8 2 3 3 9
12 UTR 8 2 3 3 9
13 EXC 8 2 3 3 9
14 EMM 8 2 2 4 8
15 FOR 8 1 4 3 7
16 GRA 8 2 1 5 7
17 GRO 8 1 1 6 4
18 NAC 8 1 0 7 3
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 23-11-2013 08:42:00

ADOfan van de week (56) Boozy


Deze week is Boozy ADOfan van de week.

Wil jij ook een keer ADOfan van de week zijn, neem dan contact met ons op via: adofans@hotmail.com


ADO Den Haag fan van de week BVoozy de kokNaam : Boozy de Kok

Woonplaats :  Den Haag

Geboortedatum : 30 juli 1963

Type opleiding of school : Moeder-Mavo

Wat is je beroep :  Vertegenwoordiger

Burgerlijke staat :  Ik heb een vriendin

Voetbal je zelf of heb je gevoetbald : Mijn hele jeugd, tot en met me 22ste, heb ik bij LenS gevoetbald, als linksback en laatste man

Hoe lang ben je al ADOfan : Eigenlijk ben ik het grootste gedeelte van me leven suppogter van ADO, al ben ik ook opgegroeid met Feijenoord en heb ik ook nog steeds gevoelens voor Feijenoord. De niet lullen maar poetsen mentaliteit. Maar als ADO tegen Feijenoord voetbalt, dan motten onze groen/geeluh helden uiteraard wel winnen!

Wat was de eerste wedstrijd die je ooit bezocht : De eerste wedstrijd van ADO die ik bezocht, toen was ik denk ik 12, volgens mij 'n bekerpotje tegen Cambuur.

In welke vak zat je in het Zuiderpark : Zat later als seizoenkaarthouder, en weer later als clubcardhouder steevast in 't Zuiderpark op Vak O

Ga je alleen of met famlie/vrienden naar de wedstrijden :  Vaste kliek van 'n man of 15 zaten we daar dan.

In welke vak zit je in het Kyocerastadion : Als ik nu nog 't Forepark inloop, zit ik naast Middennoord...Soort van ut ouwe Vak O

Wat vindt je het mooiste Stadion Zuiderpark of het Kyocera stadion : Hoor wel die geluiden over sentiment voor ut Zuiderpark... maar ik ben persoonlijk niet vies van strakke nieuwbouw. En als ik dan ut ouwe Zuiderpark  vergelijk, met die verschillend uitziende tribunes, dan ben ik toch meer voor 't Forepark. Mooi strak en rondom, en toch met je porum op 't veld.

Heb je een seizoenskaart  of koop je losse kaartjes : Ben nu door vooral tijdsgebrek, van de losse kaartjes.... en ik mot zeggen dat die wel schofterig duur zijn geworden. Dat geld zie ik niet teruglopen op 't veld.

Bezoek je ook uitwedstrijden: Ga niet naar uitwedstrijden, geen tijd, en vindt 't veel gafer om met 10.000 man lekkar te kijken... en te genieten van al die wouse  commentaren, Waar ik zelf ook van hargte aan meedoe.
 
Wat vind je de meest memorabele wedstrijd : Die tegen Twente dit seizoen.

Wat vindt jij het mooiste ADO doelpunt ooit en waarom : Een van de mooiste goals die mij redelijk bijstaat, is die van Chery tegen Ajax en die van tegen Twente van Van Duinen. Wat 'n goal lef, doorzettingsvermogen,  geen genade... daar zat alles in... en dan ook nog lullig in de dak van 't goal.

Wie was voor jou de beste speler ooit :  Ik was vroeger erg gecharmeerd van Tommy van de Leegte, en zo'n type zou ik wel weer graag bij ADO willen zien.

Welke speler mag er van jou ooit (terug) komen bij ADO Den Haag en Waarom : Iemand als Tommy van de Leegte

Wat is je favoriete club in het buitenland : Arsenal, Barcelona zijn de clubs die ik in 't buitenland volg.

In het kader van onze rubriek ADOfans visit, welke wedstrijd zou jij nog weleens willen bezoeken : Als je mij vraagt, welke wedstrijd ik nog wel eens zou willen bijwonen... doe mij maar zo´n potje als tegen Twente. Ik heb eigenlijk geen moment getwijfeld aan de goede afloop, ADO voetbalde gedegen..... en waar 't maar even kon, ook met lef.... nóu nog Coutinho die de ballen klemt, en we hebben 10 punten meer.

Wat voor rapportcijfer geeft je het beleid bij ADO : Rapporgtcijfer voor 't beleid, voor zover ik daarop in al mijn Haagse wijsheid iets over ken zeggen.... 8... proberen altijd wel met acties de mensen naar 't stadion te lokken. Doen veel voor de jeugdige suppogters, geweldige open dagen....
 

 

Wil jij ook een keer ADOfan van de week zijn??? Stuur dan even een mailtje naar  adofans@hotmail.com

of  Klik HIER om het vragenformulier te downloaden