Datum plaatsing: 19-08-2013 21:52:00

Beloftencompetitie: Foto's en verslag ADO Den Haag - NEC/FC Oss (1-3)

Maandagavond speelde het beloftenteam van ADO Den Haag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het terrein van Vredenburch.

De eerste wedstrijd van ADO Den Haag werd twee weken geleden uit verloren tegen Heracles Almelo.

In het team van ADO Den Haag speelden een paar spelers mee die gisteren nog in actie kwamen in de wedstrijd tegen NAC: waaronder Mitchell Schet en doelpuntenmaker Michiel Kramer.
Het beloftenteam staat onder leiding van trainer Ekrem Kahya.

ADO Den Haag kwam in de vijfde minuuut al op achterstand. NEC wist uit een vrije trap keeper Martijn de Zwart te verschalken die de bal uit zijn handen liet glippen. Daarna waren er nog wat kleine doelkansen voor Mitchell Schet en Mitchel de Vlugt, maar de doelman van NEC, Joshua Smits,  wist goed te redden.
Verder  kwam ADO Den Haag er niet meer aan te pas en door 2 treffers van Dadi Bergsson in de 33e en 45e minuut ging ADO Den Haag met een achterstand van 0-3 de rust in.

Na de rust leek er even een sprankelend ADO het veld in te komen wat al snel resulteerde in een doelpunt van Schet, waardoor het 1-3 werd. Even later had Schet een grote kans op de aansluitingstreffer. Schet kon zo doorlopen naar het doel van de Nijmegense doelman, maar in plaats van zelf te scoren gaf hij de bal af aan een medespeler die er geen raad mee wist. Hierna viel er eigenlijk niets meer noemenswaardig te vermelden dan dat de in de 55e minuut voor Kramer in  het  veld gekomen Gervane Kasteneer  in de 80e minuut alweer het veld mocht ruimen voor Yannick Hoogeboom.

Het beloftenteam van ADO Den Haag staat derhalve  na twee wedstrijden nog steeds met 0 punten op de ranglijst.

Opstelling ADO Den Haag: Martijn de Zwart, Richelo Fecunda, Robin Buwalda, Danny Bakker, Tyrone Ebuehi (80. Tom van Veen), Mitchel de Vlugt, Mitchell Schet, Mike Tros, Michiel Kramer (55. Gervane Kastaneer, 80. Yannick Hoogeboom), Papito Merencia, Malcolm Esajas.

Remco Hagenees was ook aanwezig op Sportpark Vredenburch en maakte onderstaande foto's: