volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 PSV 9 9 0 0 27
2 AJA 9 7 1 1 22
3 FEY 9 6 2 1 20
4 HER 9 6 1 2 19
5 VVV 9 4 2 3 14
6 AZA 9 3 3 3 12
7 VIT 9 3 3 3 12
8 EXC 9 3 3 3 12
9 UTR 9 3 3 3 12
10 ADO 9 3 2 4 11
11 WII 9 2 4 3 10
12 HEE 9 2 4 3 10
13 FOR 9 2 4 3 10
14 ZWO 9 3 1 5 10
15 EMM 9 2 2 5 8
16 GRA 9 2 1 6 7
17 NAC 9 1 1 7 4
18 GRO 9 1 1 7 4
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 03-08-2013 08:03:00

ADOfan van de week (44) Leo


Deze week is Leo ADOfan van de week.

Wil jij ook een keer ADOfan van de week zijn, neem dan contact met ons op via: adofans@hotmail.com


ADO Den Haag fan van de week: Leo VerkerkNaam  : Leo Verkerk


Woonplaats : Den Haag


Geboorteplaats : Bussum


Geboortedatum :  6 februari 1953


Type opleiding of school : Alround Constuctie bankwerker LTS MTS


Wat is je beroep : Hoofd facilitaire dienst


Wie is je werkgever : Advocatenkantoor Buren


Burgerlijke staat : Ik ben getrouwd met Marianne Colléé we hebben twee kinderen: Mike 24 jaar en Cherique 22 jaar. Die zijn ook allebei ADOfan, vooral de laatste is fanatiek, zij geeft in de winter snowboard- en ski les in Oostenrijk en als ADO thuis speelt moet ik vanuit het stadion elk doelpunt sms-en of direct doorbellen met commentaar wie de assist gaf etc etc etc.


Voetbal je zelf of heb je gevoetbald : Vanaf mijn negende begonnen bij BFC in Bussum, allen weerbaar, VV Bussum, Laakkwartier. Begonnen als linksbuiten maar uiteindelijk als aanvallende middenvelder gestopt. In de jaren zeventig heb ik nog stage gelopen bij twee BVO ’s: Sportclub Amersfoort en AGOVV Apeldoorn. ik heb ook nog met de vader en oom van Jeroen (pizza) Verhoeven in één elftal gespeeld, die waren allebei ook keeper. Alles bij elkaar heb ik zo’n 30 jaar gevoetbald en ik ben nu trainer van de A1 van VV Wassenaar.


Hoe lang ben je al ADOfan : Sinds ik in Den Haag ben komen wonen (29 jaar geleden)


Wat was de eerste wedstrijd die je ooit bezocht : Da´s heel lang geleden maar het was ADO - Groningen.


In welke vak zat je in het Zuiderpark : Meestal Midden Noord, maar ik zat ook wel op de Vathauer tribune achter de goal met de kinderen van de voetbalvereniging Laakkwartier, waarvoor ik dan voor de kaartjes had gezorgd, zodat ze ook eens bij een wedstrijd van ADO aanwezig konden zijn. De volgende training vroeg ik dan wat ze ervan vonden en of ze zelf ook graag in een stadion wilden voetballen, dat wilden de meesten wel en ik vertelde er wel bij dat je dan wel goed je best moest doen want er waren wel meer voetballers van de vereniging naar ADO gegaan o.a. Rene Stam, Leo Schellevis, Ali Boussaboun, en thans doet Danny Bakker het erg goed bij ADO.


Ga je alleen of met famlie/vrienden naar de wedstrijden : Met mijn familie ga ik het meest, maar ik ga ook vaak met vrienden naar het stadion.


In welke vak zit je in het Kyocera stadion : Meestal op de Aad Mansveld tribune maar ik zat ook wel eens op de hoofdtribune.


Wat vindt je het mooiste Stadion Zuiderpark of Kyocera stadion: Het Zuiderpark is nostalgie, was leuk maar het Kyocera stadion is mooier en beter voor de club, jammer dat ze er kunstgras in gaan leggen. Ik heb tegen gestemd.


Heb je een seizoenskaart of koop je losse kaartjes : Losse kaartjes, door mijn werk kan ik niet altijd.


Bezoek je ook uitwedstrijden: Een enkele keer, ik heb de supporters wel eens in de bus (de Kwibus) vervoerd naar een uitwedstrijd tegen Twente: één groot feest! ADO kan trots zijn op de mensen die mee gaan, geweldig allemaal zo’n groen geel hart.


Wat vindt jij de meest memorabele wedstrijd en waarom : ADO - Ajax 3-2. In die wedstrijd zat alles in goed voetbal, spanning, sensatie op het scherpst van de snede maar niet over het randje. Ik had mijn moeder 's-morgens vroeg opgehaald in Bussum: 200 km op en neer. En ze was eigenlijk een beetje voor de jongens uit Amsterdam, maar ze stond wel met haar kleinkinderen boven op de Aad Mansveld tribune aan die grote vlag te wapperen geweldig gewoon!

Op de terugweg naar Bussum zei ze wel dat ze enorm genoten had van de supporters om haar heen, en ik kon alleen maar zeggen dat we eigenlijk één grote familie zijn. Onderweg naar huis zei ze nog wel dat ze Ajax ook wel goed vond. Ja mam, zei ik maar de 3 punten blijven wel in Den Haag! Onderweg naar huis heb ik een van de heerlijkste pizzapunten gegeten met dank aan Jeroen Verhoeven.


Wat vindt jij het mooiste ADO doelpunt ooit en waarom : Afgelopen seizoen de 0-1 van Chery tegen Ajax. Maar die van Lex Immers was ook een kanjer.


Wie was voor jou de beste speler ooit : Ik hield het meest van Cor Lems, die had een niet zeuren hup gaan en schuim op die bekken mentaliteit.


Welke speler mag er van jou ooit (terug) komen bij ADO Den Haag en waarom : Jens Toornstra, goeie voetballer, harde werker. Bereid om ook voor anderen te werken en een gewone jongen gebleven.


Wat is je favoriete club in het buitenland : Juventus


In het kader van onze rubriek ADOfans visit, welke wedstrijd zou jij nog weleens willen bezoeken : Als het ooit eens zou gebeuren ADO - Juventus.


Wat voor rapportcijfer geeft je het beleid bij ADO : 8 . Omdat er rond en in het stadion nog wel een aantal dingen te verbeteren zijn en jongens af en toe voor een appel en een ei verkocht worden aan andere club. ADO mag daarin best wat harder worden.


Wil je verder nog iets kwijt : Ja, jammer dat we op kunstgras gaan spelen. Ik hoop dat het ooit nog eens teruggedraaid zal worden. En ik wens Maurice Steijn met zijn gehele team veel succes toe, het linkerrijtje zou mooi zijn. Aan de supporters zal het niet liggen, die zijn al een aantal jaren goed bezig.


Wil jij ook een keer ADOfan van de week zijn??? Stuur dan even een mailtje naar  adofans@hotmail.com


of  Klik HIER om het vragenformulier te downloaden