volg adofans op ....
volg adofans op Twitter volg adofans op Facebook volg adofans via RSS Join adofans op linkedin Join adofans op instagram
COMPETITIESTAND
      w g v p
1 PSV 9 9 0 0 27
2 AJA 9 7 1 1 22
3 FEY 9 6 2 1 20
4 HER 9 6 1 2 19
5 VVV 9 4 2 3 14
6 AZA 9 3 3 3 12
7 VIT 9 3 3 3 12
8 EXC 9 3 3 3 12
9 UTR 9 3 3 3 12
10 ADO 9 3 2 4 11
11 WII 9 2 4 3 10
12 HEE 9 2 4 3 10
13 FOR 9 2 4 3 10
14 ZWO 9 3 1 5 10
15 EMM 9 2 2 5 8
16 GRA 9 2 1 6 7
17 NAC 9 1 1 7 4
18 GRO 9 1 1 7 4
Prediction League
predictionleague
Bron van dit artikel
 ADOfans.nl

Datum plaatsing: 06-07-2013 09:13:00

ADOfan van de week (41) Jimmy Roberto


Deze week is Jimmy Roberto de ADOfan van de week

Wil jij ook een keer ADOfan van de week zijn, neem dan contact met ons op via: adofans@hotmail.com


Naam : Jimmy Roberto Wijnhoven

Woonplaats : Den Haag

Geboortedatum : 30 mei 1995

Opleiding : ICT App. ontwikkeling Niveau 4

Beroep : Student

Werkgever : Momenteel werkloos, daarvoor 2 jaar Albert Heijn.

Burgelijke staat : Geen vriendin op het moment. Heb 1 broer, maar die heeft niks met ADO. Wel een vader die regelmatig meegaat naar een ADO wedstrijd, want hij is een echte voetballiefhebber.

Voetbal je zelf of heb je gevoetbald : Nee, ik voetbal alleen met vrienden in m'n vrije tijd maar nooit bij een vereniging , achteraf gezien wel gewild.

ADO Den Haag van van de week nummer 41 Jimmy RobertoHoe lang ben je ADOfan : Al jaren, alleen sinds paar jaar fanatiek dat ik ook zelf wedstrijden bezoekt.

Wat was de eerste wedstrijd die je ooit bezocht : Zuiderpark zal ik het niet weten, maar in het Forepark een wedstrijd tegen VVV-Venlo van paar jaar terug.

In welk vak zat je in het Zuiderpark : Zou ik niet meer weten.

Ga je alleen of met familie/vrienden naar de wedstrijden : Meestal met vrienden en soms met m'n pa. En vaak zie ik ook nog bekenden in het stadion zelf.

In welk vak zit je in het Kyocera : Vak G, soms H op de Aads Mansveld tribune.

Wat vind je het mooiste stadion Zuiderpark of Kyocera Stadion : voor mij toch het Kyocera Stadion
omdat ik daar mijn mooie herinneringen heb, want Zuiderpark is eigelijk nog te veel voor mijn tijd wat betreft de tijd dat ik zelf naar wedstrijden ga.

Heb je een seizoenskaart of koop je losse kaartjes : Ik heb een seizoenskaart.

Bezoek je ook uitwedstrijden : Ik heb tot nu toe 1x een uitwedstrijd bezocht en dat was Feyenoord uit afgelopen seizoen, maar ik wil wel vaker gaan aankomend seizoen.

Wat vind jij de meest memorabele wedstrijd en waarom : FC Groningen - ADO Den Haag play offs finale, de penalties waren zo spannend, dat Rado hem mist en dan Coutinho hem van Sparv pakt was zo mooi en dan de ontlading op het moment dat Matavz op de lat schoot.

Wat vind jij het mooiste ADO doelpunt ooit en waarom : Ebi Smolarek tegen FC Twente, nu was het doelpunt niet zo mooi, maar de emotie die bij Ebi looskwam en de sprint naar Maurice Steijn als dank voor zijn steun na het overlijden van zijn vader was echt een mooi moment.

Welke speler mag er van jou ooit terug komen bij ADO Den Haag : Ik hoop Frantisek Kubik, ik vond dat gewoon een hele leuke speler om naar te kijken.

Wat is je favoriete club in het buitenland : Heb niet echt een favoriete club, maar ik heb wel een paar clubs waar ik fan van ben zoals Swansea City, Liverpool FC en Bayern Munchen.

In het kader van onze rubriek ADOfans Visit, welke wedstrijd zou jij nog wel eens willen bezoeken : een wedstijd van Swansea City in het Liberty stadium.

Wat voor rapportcijfer geeft je het beleid bij ADO : Een 7, want het gaat de laatste jaren eigelijk toch beter in het algemeen, er is altijd ruimte voor verbetering maar alles heeft tijd nodig en ik denk als we afwachten nog best leuke dingen in de toekomst voor ADO kan gebeuren.

Wil je verder nog iets kwijt : We eindigen aankomend seizoen nog een keer in het linkerrijtje.

 

Wil jij ook een keer ADOfan van de week zijn??? Stuur dan even een mailtje naar  adofans@hotmail.com

 

Klik HIER om het vragen formulier te downloaden