Datum plaatsing: 13-05-2013 22:17:00

Beloftencompetitie: foto's en verslag ADO - PEC Zwolle (3-0)

Gisteren verloor de hoofdmacht van ADO Den Haag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Vandaag speelde het beloftenteam van ADO in de beloftencompetitie B haar laatste wedstrijd op Vredenburch ook tegen PEC Zwolle.

Het was voor Stanley Elbers de laatste wedstrijd die hij voor ADO Den Haag speelde. Hij heeft per volgend seizoen een contract voor 4 jaar bij Helmond Sport getekend.

ADO had meteen vanaf het startsignaal veldoverwicht. In de eerste minuten van de wedstrijd moest de doelman van PEC Zwolle al een aantal malen redding brengen voor zijn team.

Door een schot in de 18e minuut van Elbers op het doel van Zwolle  werd het 1-0 voor ADO Den Haag. Of het doelpunt echt op zijn naam gescheven kan worden is twijfelachtig, omdat de bal eerst nog tegen een been van een verdediger van Zwolle aankwam voordat hij in het doel verdween.

Vier minuten later verdubbelde Mitchel de Vlugt de score voor ADO Den Haag.

Net voor de rust kwam de 3-0 op het scorebord door Elbers die een voorzet van Supusepa goed wist af te ronden.

Na de rust bleef ADO Den Haag de sterkste partij, maar tot doelpunten kwam het echter niet meer.

Opstelling ADO Den Haag: Martijn de Zwart, Ramon Leeuwin, Robin Buwalda, Kevin Visser, Christian Supusepa, Mike Tros, Stanley Elbers (77. Adil Tihouna), Mitchel de Vlugt (77. Justin Lopes), Rydell Poepon, Papito Merencia, Giovanni Korte.