Fotoverslag wedstrijden jeugdopleiding ADO Den Haag

Op De Aftrap werden zaterdagmiddag weer diverse wedstrijden gespeeld.

Hieronder een fotoverslag van drie wedstrijden:

ADO Den Haag onder 19 - Ajax A1

Op de bank bij Ajax zat een oude bekende: oud ADO Den Haag speler Alphons Groenendijk is de trainer van de Ajax A1.

ADO Den Haag kwam in de 20e minuut kwam ADO Den Haag op voorsprong door een doelpunt van Tom van Veen.
In de 2e helft scoorde Ajax al snel de gelijkmaker. Maar ADO bleef goed bij de les en enkele minuten later scoorde Mitchell de Vlugt de 2-1. Twee minuten voor tijd trok Ajax de stand gelijk. Hoewel er maar liefst een blessuretijd van 10 minuten volgde, als gevolg van de vele onderbrekingen tijdens de wedstrijd, wisten beide ploegen niet meer te scoren.

B2: ADO Den Haag - Willem  II/RKC

Dennis van der Heijden bracht de Haagse ploeg al in de 12e minuut op voorsprong. In de 23e minuut verdubbelde Dylan de Haan de score. Ver in de tweede helft scoorde Willem II/RKC uit een vrije trap de aansluitingstreffer 2-1 en een minuut later trokken zij de stand gelijk: 2-2.

D1: ADO Den Haag - Haaglandia

In de eerste helft vielen er ondanks diverse kansen aan beide zijden geen doelpunten.
In de tweede helft scoorde Aziz Hamze voor ADO tweemaal in nog geen twee minuten tijd. Pas in de laatste minuut wist Haaglandia de bal achter de Haagse doelverdediger te werken. Eindstand 2-1.