Datum plaatsing: 18-03-2013 23:38:00

Beloftencompetitie: Fotoverslag ADO Den Haag - VVV/Helmond Sport (2-1)

Maandagavond speelde ADO Den Haag op Vredenburch de wedstrijd in de beloftencompetitie tegen VVV/Helmond Sport.

Charlton Vicento speelde een grote rol in de 2-1 overwinning. Zo gaf hij een prima voorzet op Rydell Poepon, maar deze laatste wist de doelkans niet te benutten. Even later was het Vicento zelf die scoorde. Een fraai counterdoelpunt die hij feilloos inschoot.Tien minuten voor rust kon Poepon de stand verdubbelen, maar hij schoot net over de lat van het doel van keeper Robin Udegbe.

In de tweede helft wist VVV/Helmond de stand gelijk te trekken, maar Vicento zorgde even later toch nog voor het winnende doelpunt. Door een fraaie voorzet van Vicento scoorde de na de rust ingevallen Stanley Elbers het winnende doelpunt.

Opstelling ADO Den Haag: Sebastiaan Meeuwissen; Robin Buwalda, Tom Broekhuizen, Christian Supusepa (65. Glenn Boon), Jordy van der Winden (79. Steve van Kesteren), Kevin Visser, Papito Merencia, Danny Bakker, Giovanni Korte (46. Stanley Elbers), Rydell Poepon en Charlton Vicento