Datum plaatsing: 11-03-2013 23:31:00

Beloftencompetitie: ADO Den Haag verliest van FC Volendam

Het team van Henk Fräser heeft vanavond in de uitwedstrijd verloren van FC Volendam.

ADO Den Haag kwam in het begin van de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Charlton Vicento, na een voorzet op maat van Stanley Elbers. Een minuut later wist Volendam de stand al gelijk te trekken.  Maar tien minuten voor tijd was het Vicento die op zijn beurt ervoor zorgde dat Stanley Elbers kon scoren. Opnieuw wist Volendam weer binnen een minuut op gelijke hoogte te komen.

Er gloorde echter hoop op winst voor ADO, want net voor rust moest een speler van Volendam na een tweede gele kaart het veld af.  Net als de hoofdmacht van ADO Den Haag dit seizoen soms niet weet om te gaan met een man meer in veld, wisten de beloften ook niet goed raad met de situatie.
Zo wist Volendam in de tweede helft nog eens twee maal uit te halen wat de eindstand op 4-2 bracht.

ADO Den Haag staat nu op de een na laatste plaats in de beloftencompetitie B.

Volgende week maandag speelt het beloftenteam van ADO Den Haag op Sportpark Vredenburch tegen de beloften van VVV/Helmond Sport.

Opstelling ADO Den Haag:  Maarten van der Want, Robin Buwalda (70. Remco van Wingerden), Steve van Kesteren, Christian Supusepa, Mailson Lima Duarte Lopes,  Kevin Visser, Adil Tihouna (46. Giovanni Korte), Thomas Broekhuizen (46. Papito Merencia), Stanley Elbers, Rydell Poepon, Charlton Vicento