Datum plaatsing: 22-09-2012 14:45:00

ADOfans visit: Champions League Chelsea - Juventus

Afgelopen woensdag speelde in Stamford Bridge Stadium in Londen. De wedstrijd werd bezocht door bijna 41.000 bezoekers waaronder veel Juve supporters én een groep Hagenezen.

'Marokkaanse Koos' was 1 van hen en stuurde ons onderstaande foto's van hun bezoek aan de wedstrijd. Ze waren dinsdagavond laat al vertrokken en nadat ze woensdag in Londen waren hebben ze eerst even de stad verkend, zich daarna aangesloten bij de groep uit Turijn afgereisde Juve supporters en daarna gezellig gemeenschappelijk naar het stadion gaan.

De wedstrijd leek in eerste instantie niet zo te verlopen als men gehoopt had, want in de 31e minuut werd het 1-0 voor Chelsea en nog een twee minuten later was het al 2-0. Vijf minuten later scoorde Arturo Vidal gelukkig de aansluitingstreffer. Tot de rust had Juventus het meeste balbezit en ook in de twee helft was Juve goed bezig en lijkt het betere het spel te hebben. De meegereisde supporters moesten echter tot de 80e minuut wachten voordat Fabio Quagliarella Juventus op gelijke hoogte bracht met de thuisploeg.

Daarna was het nog even gezellig en werd de terugreis naar Den Haag aangevangen.