Datum plaatsing: 13-08-2012 23:20:00

Beloftencompetitie: verslag en foto's ADO Den Haag - RKC Waalwijk

Aanstaande zondag speelt ADO Den Haag in de eredivisie thuis tegen RKC Waalwijk. Maandagavond konden de liefhebbers al een klein voorproefje van deze wedstrijd zien.

Het beloftenelftal van ADO Den Haag speelde op De Aftrap in het Zuiderpark de eerste wedstrijd van het seizoen, in de nieuwe opzet, tegen het beloftenelftal van  RKC Waalwijk.

Het Haagse doel werd verdedigd door Robert Zwinkels. Een paar spelers die afgelopen zondag nog een aantal minuten tegen Vitesse mochten spelen( Vicento en Supusepa), speelden nu de hele wedstrijd mee.

Onder leiding van Wilfred van Leeuwen en toeziend oog van Maurice Steijn, maar ook de gelukkig weer herstelde technisch adviseur Lex Schoenmaker, bleek dat beide teams aan elkaar gewaagd waren.

De Waalwijkers hadden in het begin van de wedstrijd enkele kansen, maar deze werden teniet gedaan door de Haagse goalie of zijn verdedigers. Aan Haagse zijde kwam in de eerste helft  met name Thomas Broekhuizen dicht bij het doel van de Waalwijkse doelman.

Zowel de eerse als de tweede helft leverde geen doelpunten op, waardoor de wedstrijd eindigde zoals die begonnen was: de eindstand werd 0-0.  ADO Den Haag staat nu,  na die eerste wedstrijd in de beloftencompetitie groep B, op de vierde plaats.

Volgende week speelt het beloftenteam uit tegen NAC Breda.

Opstelling ADO Den Haag: Robert Zwinkels; Robin Buwalda, Dion Malone, Tommie Beugelsdijk, Christian Supusepa, Thomas Broekhuizen (46. Adil Tihouna), Paul Mulders (74. Papito Merencia), Danny Bakker, Kevin Tano (59. Giovanni Korte), Stanley Elbers, Charlton Vicento