Datum plaatsing: 25-07-2012 22:50:00

Verslag en foto's oefenwedstrijd ADO Den Haag - FC Dordrecht

Woensdagavond speelde ADO Den Haag op het terrein van Laakkwartier tegen de club waarmee ADO een samenwerkingsverband heeft: FC Dordrecht

Bij ADO Den Haag ontbraken Jens Toornstra, Charlton Vicento, Ahmed Ammi en Ramon Leeuwin vanwege blessures.
De nieuwe aanvoerder van het elftal van Maurice Steijn, Danny Holla, die de wedstrijd tegen Westlands Elftal als gevolg van een blessure aan zich voorbij moest laten gaan, speelde vandaag weer in de basis.

Bij FC Dordrecht  speelden de ADO Den Haag- huurlingen Roderick Gielisse en Garry Mendes Rodrigues mee. Mendes Rodrigues werd deze zomer door ADO Den Haag aangetrokken en verhuurd aan FC Dordrecht om daar ervaring op te doen met als doel hem later naar Den Haag terug te halen.

Ondanks diverse doelkansen voor Poepon, Holla en Van Duinen kwam ADO Den Haag in de eerste helft niet tot scoren. Beide ploegen waren ondanks het klasseverschil aan elkaar gewaagd. en in de 32e minuut wist Roderick Gielisse Dordrecht zelfs op voorsprong te zetten. Hierna greep trainer Maurice Steijn meteen in. Malone moest Gabor Horvath vervangen en ook de geblesseerd geraakte Supusepa werd gewisseld voor Stanley Elbers.

Na de matige eerste helft verwachtten de 1200 toeschouwers een gretig ADO Den Haag in de tweede helft, maar niets was minder waar. Pas na 12 minuten wist Mike van Duinen door een frommelgoal de gelijkmaker in te schieten. Tien minuten later was het Tjaronn Chery die uit een vrije trap fraai de 2-1 intikte. Toen Mike van Duinen op slag van het Haags kwartiertje de 3-1 op het scorebord zette kon alles wat een Haags hart had weer rustig ademhalen, maar niet voor lang, want tien minuten later was het Dordrecht wisselspeler Martina die uit een corner strak het tweede doelpunt voor Dordrecht inschoot. Een nipte winst dus voor ADO Den Haag en eigenlijk was die winst nog geflatteerd ook.

Genoeg werk dus nog aan de winkel voor trainer Maurice Steijn om de spelers voor de komende wedstrijd zaterdag tegen Rijnsburgse Boys, de club van ADO Den Haag directeur Cees Driebergen, op scherp te zetten!

Klik HIER voor de ADOstats.nl statistieken van deze wedstrijd.