Datum plaatsing: 21-07-2012 20:50:00

Foto's en verslag oefenwedstrijd Westlands Elftal - ADO Den Haag

De wedstrijd werd gespeeld in het sportpark de Zweth in de Lier.

Trainer Maurice Steijn moest het deze wedstrijd zonder Holla stellen, die de  afgelopen week een blessure op de training had opgelopen. Ook Vicento kon niet meespelen, hij had een terugslag van een blessure die hij vorig seizoen opliep. Maar er was ook nog goed nieuws van het blessurefront: Gino Coutinho kon de eerste helft van de wedstrijd weer het Haagse doel verdedigen.

Opvallende bezoeker bij de wedstrijd was oud ADO-speler Jordy Brouwer.

ADO Den Haag startte met Youness Mokhtar in de basis, Mokhtar, die nog een contract bij PSV heeft,is deze week op proef bij ADO Den Haag. Ook Nadir Ciftci is nog steeds op proef en hij stond aan de basis van het eerste doelpunt dat in de wedstrijd gecoord werd door Stanley Elbers. Een paar minuten later verdubbelde Ammi al de score voor ADO Den Haag. En al snel kwam het tweede doelpunt op naam van Elbers.
In de 29e minuut kwam de 0-4 op het scorebord door een fraai doelpunt van Tjaronn Chery. Ook Kevin Jansen wist in de eerste helft nog het doel te vinden, zodat ADO de rust inging met 0-5 op het scorebord.

Na de rust scoorde Mike van Duinen twee maal. Het spel van ADO Den Haag werd minder en daardoor kon de tegenstander toch nog iets aan de stand doen: 1-7.  Aan het eind van de wedstrijd boog Rydell Poepon door een fraai doelpunt de stand om naar 1-8.

De volgende oefenwedstrijd staat aanstaande woensdagavond op het programma. Dan wordt op het terrein van Laakkwartier gespeeld tegen FC Dordrecht.

Onze fotograaf was vandaag verhinderd, maar Edwin was zo vriendelijk om voor ons dit keer de foto's te verzorgen, waarvoor hartelijk dank!